Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Yeni yıl yeni umutlar

Yeni yıl yeni umutlar

2018 yılına girdiğimiz daha dün gibi aklımızda iken, şimdi 2019 yılını kutlamaya hazırlanıyoruz. Zaman adeta su misali akıp gidiyor. Tabii zaman akıp giderken ömür de akıp gidiyor.

Şimdi hepimiz 2019 yılının gelişini büyük bir heyecanla kutluyoruz. Çünkü yeni bir yıl yeni bir umut demektir. Yeni bir yılda beklentilerimiz, yeni başlangıçlarımız da olacaktır. Koskoca bir yılın ardından yeni yıldan büyük beklentilerimiz vardır.

Arkamızda bıraktığımız eski yılda yaşadığımız olumsuzluklardan ve kırıklıklardan ders alarak yeni yıla umutla bakmaya hazırlanıyoruz. Edindiğimiz tecrübe ve derslerle yeni yılda yere daha bir sağlam basmaya ve kararlı davranışlarda bulunmaya hazırlanıyoruz.

Kimimiz eğlence yerlerinde, kimimiz bir restoranda ama çoğunluğumuz evlerimizde ailelerimizle birlikte yeni bir yıla girmenin huzurunu doyasıya yaşadık. Yeni yıla nasıl girerseniz o şekilde devam eder sözüne uyarak aile bireylerimizle beraber güzel bir gece geçirerek yeni yıldan huzur beklentimizi ortaya koyduk.

Mutlaka her birimizin içinde beslediği ve yaşattığı  bazı hayalleri vardır ve her yıl başında yeni yılın bu hayallerin gerçekleştiği bir yıl olmasını dileriz Yeni yılda dilek ve temenniler hep olumlu yönde seyreder. Kimi sağlık ve mutluluk isterken, kimiler para ve zenginlik diler yeni yıldan.

Herkesin ortak dileği ise yeni yılın tüm dünyaya barış ve mutluluk getirmesi, savaşların bitmesidir. Ancak bu dilekler sadece sözde kalmamalıdır. Bunların gerçekleşmesi yine biz insanların tutum ve davranışlarına bağlıdır. Önemli olan bu dilekleri unutmadan bunların gerçekleşmesi için bütün bir yıl çaba sarf etmektir. Çünkü sadece sözde kalan dilekler ne bize ne de dünyaya fayda sağlar.

Bir yaş daha ihtiyarladığımız gerçeğinden yola çıkarak yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere hepimize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve barış dolu bir yıl olmasını dilerim. Milli birlik ve beraberliğimizin devamı mutlaka çok önemlidir. Birlikte kutlayacağımız nice yeni yıllar dileklerimle tekraren yeni yılınızı kutlarım.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR