Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Yeni yılın ilk 'iş' günü

Yeni yılın ilk 'iş' günü

Özlemle ve hasretle beklediğimiz 2019 yılının ilk iş günündeyiz. Yeni bir başlangıç ve yaşamımızı yeniden değerlendirmek için aslında güzel bir başlangıç. 209 yılı için yeni hedefler koyarak yeni bir yılı kazanmayı amaçlayabiliriz.

Bilindiği gibi 2018 yılı bir çok zorluklarla, sıkıntılarla ve olumsuzluklarla artık tarihteki yerini almış oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri 2018 yılı içerisinde yapıldı. Ayrıca ülkemizin yükselen ivmesini çekemeyenlerin ekonomik darbesi ile sarsıldık.

Özellikle ekonomik sıkıntıları devlet millet elele vererek ve büyük bir özveri göstererek en az kaza ile atlattık. Devletin aldığı ekonomik tedbirlere millet ve sanayicide destek vererek yapılmak istenen dolar oyununu bozduk.

Artık 2018 yılında yaşanmış olan olumsuzlukları 2019 yılına yüklemeyeceğiz. Yeni bir yılın  başarı, sevgi, dostluk, birlik, beraberlik ve yaşam sevinci üzerinde olması için hepimiz üzerine düşeni yapacağız.

Yeni yılda yeni hedeflerle ve daha bir olgunlaşarak önümüze bakacağız. Yeni iş hedeflerimize odaklanacak, insanlarla olan ilişkilerimizi de daha etkin ve verimli bir hale getireceğiz. Üretimin esas olduğu ekonomik hayatta yerli ve milli üretime destek vererek milli ekonomimizi canlandırmaya çalışacağız.

Yeni yılda kendimize de özen göstermeli, kendimizi de yenilemeliyiz.Yaşadığımız yakın çevrede bilmediğimiz, görmediğimiz ne kadar önemli tarihi, coğrafi, ekonomik ve sosyal değerler olduğunun genelde farkında değiliz. 2019 yılında kentimizi, bölgemizi, ülkemizi daha iyi tanımak için gezi fırsatları yaratabilir bu düşüncemizi hayata geçirebiliriz.

Yeni bir yılda ailemize de gerekli özen ve itina gösterebiliriz. Unuttuğunuz yakınlarımızla yeniden iletişim kurabiliriz. Bu yıl bizim  için insanlara iyi davrandığımız ve gülümsemeyi öğrendiğimiz bir yıl olabilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR