Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Zehir olur inşallah!

Zehir olur inşallah!

2019 yılı Türkiye bütçesinin konuşulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülmeye başlandı. Bütçe görüşmelerinde siyasi partilere hazine yardımı da konuşuldu. PKK terör örgütünün siyasi kanadı olduğu artık açıkca belli olan HDP’de 92 milyon 238 bin lira hazine yardımı alacak.

Bundan önceki seçimlerde kazandığı belediye başkanlıklarında belediyelere verilen yardım ve gelirleri PKK terör örgütüne verdiği açıkca belirlenen bir partiye hazine yardımı verilmesi benim gibi vatanını seven bir çok kişinin içini acıtmaktadır.

Önümüzdeki yerel seçimlerde HDP  ile ittifak yapmak isteyen partilerde hepimizin tepkisini çekmektedir. Buralara verilen paraların bölücü terör örgütü PKK’ya gittiği ve bize mermi ve silah olarak döndüğü de bilinen bir gerçektir.

Ekonomik sıkıntı içerisinde olan ancak vatanının ve devletinin devamlılığına saygı duyarak vergisini kuruşu kuruşuna ödeyen vatansever kişilerden alına vergilerden bölücü terör örgütünün siyasi kanadı olan HDP’ye hazine yardımı olarak verilmesi bizleri üzmektedir. Kendi adıma bu parada ne kadar katkım varsa o kadar zehir zıkkım olsun diyorum.

Aslında bu  durum Allah'a inanan, Müslümanca yaşayan, peygambere gönülden bağlı olan kişilerle dertleri vatan, bayrak, bizim olan toprak ve üzerinde Müslümanca yaşayan gerçek Atatürkçü gruplar olarak hepimizi ülkemizin geleceği açısından üzmektedir.

Yeni Türkiye sloganı ile çıktığımız bu yolda, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne engel olan bütün terör örgütlerine ve onların siyasi kanatlarına “dur” demeliyiz. Bunlara değil para yardımı fazladan bir nefes almalarını bile engellemeliyiz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR