Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Bekleme sürüyor

Bekleme sürüyor

31 Mart yerel seçimlerin hazırlıklarının büyük bir hızla devam ettiği ilimizde Ak Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarını hala açıklanmamış olması insanları rahatsız ediyor. Her gün yeni umutlarla adaylıkların açıklanmasını bekleyenler büyük hüsran yaşıyor.

Önümüzdeki Cumartesi açıklanacak, yok iki gün sonra açıklanacak diye diye Ocak ayının yedinci gününe kadar geldik. Artık en kısa zamanda ilçe belediye başkan adayları açıklanırda herkes rahat bir nefes alır.

Ak Parti’de ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması beklenirken gözden kaçan bir diğer husus ise istifalar. Bilindiği gibi AK Parti'nin 7 ilçe başkanı belediye başkanlığı aday adayı yarışına katılmak için görevlerinden istifa etti. Bu isimler ilçelerinde belediye başkanı aday adaylığı müracaatında bulundu.  İşte o isimler: Ahırlı İlçe Başkanı Mustafa Öncü, Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Çeltik İlçe Başkanı Ali Meşe, Doğanhisar İlçe Başkanı Ali Öztoklu, Güneysınır İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, ve Tuzlukçu İlçe Başkanı Nevzat Kolaş

Şimdi herkes bu ilçe başkanlarının bir yerlerden sinyal alarak aday adaylığına başvurduğunu konuşmaktadır. Tabi istifa eden ilçe başkanlarının yerine yeni atamalar yapılması ile yeni yönetimlerde oluşturulmaya çalışılmaktadır. İstifa eden ilçe başkanlarının bulunduğu ilçelerde belediye başkan adalığına kim gelecekten daha çok yeni yönetimler kimlerden oluşacak konusu konuşulmaktadır.

Hiç şüphesiz seçimlere en hazırlıklı partilerin başında Ak Parti gelmektedir. Ak Parti bir seçim arefesinden sonra yeni seçim için çalışmalarını hızlandırır. Ancak 16 yılın ardından teşkilatlarda bir yorgunluk görünmeye başlanmış durumda. 16 yılda 14 seçim ve referandum yapan teşkilatlarda büyük bir metal yorgunluğu görülmektedir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR