Prof. Dr. Kenan Peker

Prof. Dr. Kenan Peker

HALKIMIZ DEVLETİ İÇİN EL ELE

HALKIMIZ DEVLETİ İÇİN EL ELE

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı istihdam seferberliğine destek çığ gibi büyüyor. Üretim ve istihdamın arttırılması için kamu ve özel sektör temsilcileri ellerini hep birlikte taşın altına koydu.

İşsiz vatandaşlarımızı işe alarak iş, işgücü ve istihdam seferberliğine katkı sağlamak vatandaşlık görevimizdir. Ülkemizin geleceğine yaptığımız her yatırım gelecek nesillere yapılan yatırım ile eşdeğerdir.

Dünün en çok kazananları Türkiye'ye yatırım yapanlar ve istihdam sağlayanlar oldu. Yarının en çok kazananları da bugün Türkiye'ye yatırım yapanlar olacaktır.

31.12.2017 tarihine kadar özel sektör işverenlerinin mevcut çalışanlarına ilave alacakları her bir sigortalı için sigorta ve vergi yüklerini devletimiz üstleniyor. İşverenlerin ilave ettikleri her bir sigortalı İçin 773 ₺ tutarındaki prim ve vergi yükümlülükleri devletimiz tarafından karşılanacak.

Türkiye'nin üçüncü büyük organize sanayi bölgesi haline gelen Konya'da; yetkililer şehir ekonomisine 10bin istihdamla katkı hedeflerken, ek 20bin İle hedef artırılmıştır.

Vatandaşımızın yaşam standartlarının yükselmesi, toprağımızın değerlendirilmesi ve Yen'i reformlara imzamızı atarken; antidemokratik birçok saldırılarla karşı karşıya kalıyoruz. Her daim umutla ülkemizin geleceğime odaklanıyoruz.

Türkiye ve Türk hakkının kendilerinden beklentilerinin farkında Ve sorumluluklarının yerine getirilmesi konusunda mücadele gücümüzü asla kaybetmeyeceğiz.

Al bayrak altındaki kardeşlik, birlik ve beraberlik sloganlarını ilk günkü aşkla taşıyoruz Ve taşıyacağız Allah'ın izni ile.

Bizim mücadelemiz milli iradeyi namus bilip koruyarak ve milli iradeye güvenerek ayakta kaldı. Milli irade sancağında İstiklal ve istikbal mücadelesi sürerken milletimizin devletimize olan güveni İle istikrarı sağladık ve koruduk.

Milletimizin omuz omuza ve tek yumruk olması vesayet odakları ile mücadelede bizi en ön saflara taşıdı.

İktidar partimiz döneminde ülke olarak eğitim, ulaşım, sağlık, din, ithalat, ihracat, konut ve savunma sanayii başta olmak üzere her alanda ülkemizi kalkındırmış ve refahı artırmıştır. 15 yıl içinde ülkemizin  ve milletimizin geleceğine güç katarak istikrara yön verdik . Dış güçler ve içimizdeki hainler nihayet anladılar ki bu hareketi durdurmak Türkiye'nin ve Türk halkının geleceğini karartmak mümkün değil. Milletimizin duyarlılığına inanıyorum ki; 15 Temmuz'un cevabı 16 Nisan'da verilecektir. 15 Temmuz Türkiye için değil ; dünya için bir milat olmuştur Daha güçlü ve yeni Türkiye yolunda reformlara imza atmak üzere yolumuz açık olsun. Yepyeni bir çağın başlangıcı ve bu çağın fatihi, gururumuz, yeni Türkiye lideri, Cumhurun reisi, Başkomutanımız

Milli iradenin gözbebeği RECEP TAYYİP ERDOĞAN'dır .

Allah başımızdan eksik etmesin. Rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin vesselam.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Prof. Dr. Kenan Peker Arşivi
SON YAZILAR