Prof. Dr. Kenan Peker

Prof. Dr. Kenan Peker

TÜRKİYE’NİN YERLİ VE MİLLİ BİR MUHALEFETE İHTİYACI VAR ACİLEN

TÜRKİYE’NİN YERLİ VE MİLLİ BİR MUHALEFETE İHTİYACI VAR ACİLEN

Bir siyasi partinin genel başkanı, ana muhalefetin başı ve bir Türk vatandaşı olarak nasıl olurda ülkesinin aleyhine aslı olmayan karalamalarla FETÖ’ye ve PKK’ya çanak tutarak terör örgütleri ile aynı söylem içinde bulunur.

Gün geçmiyor ihanetlerine bir yenisini eklemesin!

İşte bu yüzden diyorum ki; Atatürk'e en büyük zararı Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller vermektedir. CHP  Atatürk'ün partisi olmaktan çoktan çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alman Focus dergisine verdiği demeç akıllara zarar.

Demeci okuyunca ilk aklınıza gelen "Almanya’daki siyasi bir parti liderinin Türkiye üzerine konuşması" gibi bir algı oluşacak ama maalesef değil.

‘2019'da demokrasiden yana olan bütün güçleri bir araya getireceğiz ve Erdoğan'ı iktidardan indireceğiz. Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz. AB'nin demokrasimizi güçlendirebilecek ve Avrupa standartlarının uygulanmasına yardımcı olacak her türlü katkısı önemlidir'

Türk turizmine ve Türk ekonomisine bomba atmaktır bu.

Tarihe kazınacak bu ifadeler bize ülkemizin ve milletimizin içten ve dıştan nasıl bir sarmalla karşı karşıya olduğunu anlatmaya yeter, yeter de artar!

Milletin %52 oyu ile seçilmiş bir cumhurbaşkanına halkın iradesini hiçe sayarak, indirmekten bahsediyor.

İşte bu tam bir darbeci mantığı.

Bu millet ülkesine ihanet edenleri asla affetmez.

Sınır içinde ve dışında yedi düvel ile mücadele edilirken, hemen hergün şehit haberleri alırken, böyle niteliksiz bir muhalefet millet olarak bizi kara düşüncelere sevk ediyor.

Sen hangi güçleri arkana alarak Cumhurbaşkanımızı indirmeyi düşünüyorsan yanılıyorsun. Milletin gücünü hesaba katmayan daha büyük bir yanılgı.

2019 için Kandil'e, Pensilvanya'ya, DHKP-C gibi terör örgütlerine her türlü desteği korumayı kollamayı sağlayanlara teminat verenlere inat bütün yerli ve milli güçlerimizle, büyük Türk Milletinin asil karakterine en uygun şekilde, tam bağımsız ve güçlü Türkiye'yi tekrar ayağa kaldıracağız.

15 Temmuz’un üzerinden daha bir yıl geçmiş olmasına rağmen, bugün o çizgiden tamamen çıktığını görüyoruz ana muhalefet liderinin...

Türk halkı; geçmişte olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik içinde vazifesini eksizsiz yerine getirecektir.

AK Parti’yi ve liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bu mücadelede asla yalnız bırakmayacağız.

Erdoğan'ın safında olmak bir partinin safında olmak değil, Çanakkale, Sakarya, Dumlupınar ve 15 Temmuz'da olduğu gibi Kuva-yı Milliye ruhunun yanında olmak olduğunun altını çiziyorum.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunan, her türlü terör ve şiddete karşı olan, içerden veya dışarıdan herhangi bir gücün vesayeti altında değil tamamen milli iradeye dayanan, bu toprakların emek, alın teri ve ruhunu içine sindirmiş, aziz milletimizin manevi değerlerini sözde değil özde benimsemiş yerli, demokrat ve reformist ilkeler çerçevesinde  tek yürek olmaya davet ediyorum.

Ayrıca Süper Kupa finalinde, sergilediği muhteşem futbolla kupayı şehrimize kazandırarak bizleri onurlandıran Konyaspor'umuzu, yönetici ve taraftalarını tebrik ediyorum.

Temiz futbol anlayışı ile Konyaspor kupayı hak eden taraf oldu. Bu mutluluğa ve başarıya gölge düşürülmemesi,  taraftarlarımızın Konya’ya ve Konyaspor’a yakışır bir tutum sergilemesi de temennimdir.

Ülkemiz ve geleceğimiz için durmak yok, yola devam.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Prof. Dr. Kenan Peker Arşivi
SON YAZILAR