Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Vatandaşın beklentisi istikrar

Vatandaşın beklentisi istikrar

1 Kasım seçimlerine doğru ülkemiz çok hassas bir dönemin içerisinden geçmektedir. Artık ülkemizin kısır döngüler arasında vakit kaybetmek gibi bir lüksü de yoktur. Etrafımızda yaşanan ateş çemberi nedeniyle siyasi ve ekonomik istikrar için kaybedecek tek bir günümüzde yoktur.

1 Kasım seçimlerinde yerli ve yabancıların gözü Türkiye’de olacak. O nedenle bu hassas  seçim süreci boyunca tüm siyasi parti liderlerinin ve milletvekili aday adaylarının sağduyu içerisinde hareket etmeleri hepimizin ortak beklentisidir.

Bundan önce yakalanmış olan siyasi ve ekonomik istikrarın  sürdürülmesinde hiç şüphe yok ki istikrar büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle istikrarı olumsuz etkileyebilecek her konunun ülkemiz insanı ve iş dünyası  açısından tedirginlik oluşturduğunu görmeliyiz.. Bu açıdan bakıldığında önümüzü ne kadar görebiliyorsak, hedeflerimiz de o kadar doğru belirlenebilir ve ulaşılabilir olur.

Ülkede siyasi ve ekonomide güven için tüm parti liderlerini bu süreçte çok dikkatli olmalarına ve ülkemizin siyasi ve ekonomik menfaatleri doğrultusunda kenetlenmeye davet ediyorum. Bu yaşanılan süreçte Türkiye ekonomisi ve toplumu adına umutsuz olunmaması gerektiğini, terörün öncelikli hedefinin toplumsal umutsuzluk ve kaos oluşturmak, ülkenin gücünü yıpratmak olduğunu da bilmeliyiz.

Bizler umudumuzu yitirmeyeceğiz yaşanan bu kaosa rağmen birlik ve beraberliğimizi bozmadan birbirimize moral  aşılamaya devam edeceğiz, etmek de zorundayız.Bizler, yaşanan bu hassas dönemde de yapıcı ve olumlu tarzımızı sürdüreceğiz.Türkiye olarak da bunu başarırsak milli hedeflerimize ulaşabilir, daha güçlü bir Türkiye'yi hep birlikte oluşturabiliriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR