Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Sınırlarımızın güvenliği için

Sınırlarımızın güvenliği için

Türk ordusu yaklaşık yüz günden fazla bir zamandır kendi sınırları dışarısında “Fırat Kalkanı” harekatını gerçekleştirmektedir. Ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla yapılmakta olan bu harekat, Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için çok önemlidir.

 

Ülkemizin ilerlemesini ve 2023 hedefine doğru emin adımlarla mesafe katettiğini gören gerek bölge ülkeleri ve gerekse emperyalist güçler,çeşitli terör örgütlerinin gerçekleştirdiği hain eylemlerle bu mücadelemizi tırpanlamak için yoğun çaba harcamaktalar.

 

Misaki Milli sınırları içerisinde huzurla yaşamak ve üretmek derdinde olan Türkiye’den rahatsız olan bu kesimler, Suriye’deki iç karışıklıklarından da faydalanarak bizleri rahatsız etmeye başlamışlardı. Kilis’e ve Şanlıurfa’ya atılan havan toplarını hatırlayın lütfen.

 

Güney sınır bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için başlayan “Fırat Kalkanı” harekatında Türk ordusu büyük kahramanlıklar göstererek girilemez denilen El Bab’a dahi girmiştir. El Bab’ı kendisine üs edinen DAEŞ buradan tamamiyle temizlenecektir.

 

“Fırat Kalkanı” harekatı ile Irak ve Suriyeyi mesken tutmuş olan ve ipleri batı ülkelerinde olan kukla terör örgütleri kahraman askerlerimizden “Osmanlı tokadı” yemektedir. Siyaset üstü bir hareket olan “Fırat Kalkanı” hareketine herkes destek vermelidir. Çünkü bu harekattaki başarı ülkemizin içindeki terör safrasını atmasına sebep olacaktır.

 

Türkiye Cumhuriyeti her tülü terörün ve teröristin karşısındadır. Terör nereden ve kimden gelirse gelsin yok olmaya ve yenilmeye mahkumdur. Gelişmemizi ve ilerlememizi engelleyen her türlü terörist faaliyet elbette yok edilecektir. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti düşmeyecek ve düşürülemeyecektir.

 

Bölgenin hakimiyetinde söz sahibi olmak ve ülkemizin önünü kesmek isteyen batılı güçlerin oyunları da ayaklarına dolanacaktır.Milli birlik ve beraberliğimizle birlikte taçlanan “Yenikapı ruhu” ile hareket ettiğimiz zaman bizi kimse yıkamayacaktır. “Fırat Kalkanı” harekatı da Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin başarısıyla bizim yüz akımız olacaktır.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR