Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Polislerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum

Polislerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum

Kuruluşunun 171.nci  yılını kutladığımız Emniyet Teşkilatı,1845 yılında kurulmuş olup, saygınlığından hiçbir şey kaybetmeden bugünlere gelebilmiş olmanın gururunu yaşıyor.

Bugün Millet olarak güvenli ellere teslimiyetin rahatlığıyla gece ve gündüz huzur içerisinde isek,bunu Emniyet Teşkilatının sevgi dolu,güler yüzlü özveriyle hizmet veren polislerimize borçluyuz…

 

Hizmet alanı ve hizmet çeşitliliği alabildiğine geniş olan polisimizin varlığı bizim için büyük bir memnuniyet verici olaydır. Her başı sıkışan kişinin ilk aklına mutlaka polis gelir. Polis bizim için her şeydir. Özellikle son yıllarda terörle canı pahasına verdikleri mücadele ile Türk Polisi bir kere daha takdirlerimizi ve saygımızı kazanmıştır.

 

Polisimizin aile hayatı, yaşam standartı, psikolojisi nasıldır diye düşünülecek olursa pek de iyi sayılmaz diyebilir miyiz? Evet iyi değil. Huzuru sağlamak adına her şeyinden ödün veren fedakarlık gösteren bu güzel insanları alkışlamak gerekir diye düşünüyorum. Polisimizin yoğun iş temposu aile fertlerine ve kendilerine ayıracakları zaman dilimini silip süpürüyor,geriye vicdanı rahat güzel bir insan modeli kalıyor.Bizim polisimiz bununla da yetinmesini biliyor.

 

Bu şerefli mesleği her ne kadar kendileri seçmiş ve de benimsemiş olsalar bile,zaman zaman hak etmedikleri şekilde haklarında yorumlar yapılabiliyor.Artık el insaf diyorum.Onları eleştirmeyi bırakıp saygı ve de sevgi ile selamlamanın zamanı gelmedi mi?..

 

Vatanın her karış toprağının polis kanıyla sulandığını unutmayalım. Şehit polislerimiz 10 Nisanları bir daha göremeyecek…Ey bu toprak üzerinde hakkı olan şehit polislerimiz bizler sizleri asla unutmadık sizler de bize hakkınızı helal edin…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR