Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

PKK ve yandaşları hak ettikleri ile cezalandırılacaklar

PKK ve yandaşları hak ettikleri ile cezalandırılacaklar

Ülkemizin başının belası PKK, yine Diyarbakır’ı kana bulayarak ikisi polis olmak üzere sekiz masum vatandaşımızı şehit etti. Bu adi vatan hainleri siyasi destekçileri HDP’li milletvekillerinin göz altına alındıkları gün böyle bir alçak saldırıya kalkışmaları da oldukça manidardır.

 

Yaklaşık otuz yıldır ülkemizin insanlarına huzuru çok gören bu vatan hainleri, kahraman emniyet güçlerimizin yaptıkları operasyonlar ile bitme noktasına gelmişlerdir.Bu adi, alçak, haysiyetsiz, vatan hainleri, yine kahpece bir eylem olan bombalı araç saldırısı yaparak tazecik fidanları dallarından koparmıştır.

 

İpleri dışarıda olan bu kukla terör örgütü, hamilerinin göz altına alınmasını bahane ederek yine etrafı kan gölüne çevirmiştir. Son yapılan operasyonlarda göstermiştir ki, hainlikte ve insanlık dışı her türlü harekette imzası olan hain terör örgütü  PKK, kanlı bir eylem yaparak insanların huzurunu bozmayı amaçlamaktadır.

 

Ancak unuttukları bir şey vardır. Bu aziz millet  gezi olayları , 17- 25 Aralık’ta  ve 15 Temmuz’da nasıl dimdik ve ayakta durdu ise, hain PKK karşısında da aynı kararlılığı göstermektedir. Artık vatandaşlardan gerekli desteği bulamayan PKK, korku ile insanları sindirmeye çalışmaktadır.

 

 Ey vatan hainleri !.. Siz bunu asla başaramayacaksınız. Bu aziz millete ve bu ülkeye asla diz çöktüremeyeceksiniz. Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesini asla ve kat’a durduramayacaksınız, bu ülkeye kesinlikle böyle çirkin, adi ve aşağılık operasyonlar yapamayacaksınız.

  

Ülkemizin ilerlemesinin önündeki en büyük engellerden olan hain terör örgütü PKK, haysiyet, şeref ve şahsiyetten uzak kişilerin desteği ile ancak buraya kadar gelebildi. Artık Türk milleti uyandı. Bu hainler ve onların içteki ve dıştaki destekçileri toplanacaklar ve hesap verecekler. Yüce Türk yargısıda onlara hak ettikleri cezayı verecektir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR