Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

MEDAŞ yükselmeye devam ediyor

MEDAŞ yükselmeye devam ediyor

Kısa adı MEDAŞ olan Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. yöneticileri geçtiğimiz gün 2016 yatırımlarıyla ilgili olarak basına bilgilendirme toplantısı yaptı. Başta Genel Müdür Erol Uçmazbaş, Genel Müdür Yardımcıları Eyüp Erduran ve Mustafa Başer olmak üzere idari kadronun önemli isimleri de bu toplantıdaydı.

 

Konu MEDAŞ olunca sizinde tahmin ettiğiniz gibi basın mensuplarının ilgisi de çoktu. Konya ile birlikte 6 il, 64 ilçe, 334 belde, 1379 köy ve 512 yaylada 80 bin metrekarelik bir alanda elektrik hizmeti veren MEDAŞ’ın , 2016 yılı içerisinde irili ufaklı yaklaşık 6 bin noktada yatırım yaptığı bu toplantıda ifade edildi.

 

Genel Müdür Erol Uçmazbaş’ın esprili ve gülen yüzüyle açıkladığı yatırımlar, ilgi ve alaka ile karşılandı. Bazılarının söylediklerinin aksine, ilk özelleşmeden bu yana yatırımların kat kat arttığını ifade eden Uçmazbaş, “Konya’da artık yatırım veya  tamirat amaçlı planlı kesintilerin ardından elektrik kesintisi yaşamıyacak” diyerek MEDAŞ’ın yükselen çizgisini işaret ediyordu.

 

Bundan önce defalarca yapılan elektrik kesintileri, habersizce yapılan kesintiler nedeniyle canı yanan hemşerilerimiz, bundan böyle gönül rahatlığı ile işlerini ve işyerlerini çalıştırabilecek. Elektriğin bir uygarlık göstergesi olduğu bilinci içerisindeki MEDAŞ çalışanları, artık teknolojinin ve modernleşmenin verdiği güçle daha azimli ve kararlılar.

 

Çağrı Merkezine gelen çağrıların cevaplanma süresi artık saniyeler ile konuşuluyor. Artık dakikalarca telefon başında arıza bildirimi için vatandaşlar beklemeyecek. Ayrıca önümüzdeki yıllar içerisinde scada sistemini de devreye sokacaklarını ifade eden Uçmazbaş, “scada sistemi ile  enerji kesintilerinden anında haberdar olacağız ve uzaktan müdahale ile kesintiye son vereceğiz” diyerek MEDAŞ’ın diğer enerji şirketlerden farklılığını da ortaya koymakta.

 

Elektrik kesintilerinin bir çoğunun MEDAŞ tarafından değil TEİAŞ tarafından olduğunun altını özellikle çizen Genel Müdür Uçmazbaş, “ son elektrik kesintileri TEİAŞ tarafından yapılmıştır. Bu kesintilerden MEDAŞ masumdur. Bunu da halkımıza açıklamak isterim” diyerek TEİAŞ ve MEDAŞ arasındaki elektrik kesintisi konusundaki belirsizliğin de en kısa zamanda giderileceği müjdesini verdi.

 

Başarılı ve bereketli bir 2016 yılı geçiren MEDAŞ ailesine en içten tebrik ve teşekkürlerimi sunarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR