Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

“Kuklalar”da konuşur oldu

“Kuklalar”da konuşur oldu

Fırat Kalkanı harekatının ardından Musul Harekatı ile gündemin iyice ısındığı Suriye ve Irak topraklarında yaşananları ibretle ve hayretle izliyoruz. Bundan önce Türkiye’ye gelip salya sümük ağlayarak kendilerini kurtarmaları için Mehmetçiği topraklarında isteyen kukla yöneticiler, şimdi Türkiye’ye kafa tutmaya çalışıyorlar.

Ülkemizin canını yakan, otuz yıldan fazla bir sürede on binlerce fidanımızın toprağa düşmesine sebep olan hain PKK’lı canileri koruyup kollayan ve onlara yataklık eden ülkelerin yöneticileri, şimdi kalkmış bize ayar çekmeye çalışıyor.

Ülkesinin birliğini korumaktan aciz bir kuklanın, kendi ülkesinde bulunan 63 ayrı devlete  mensup askerlere kucak açmış, adı sanı dahi duyulmamış yüzlerce terör örgütüne yataklık yapmakta olan bir ülkenin başbakanı, ülkemize kafa tutar olmuş. Katillerin ve insanlık suçu izleyenlerin adeta elini kolunu sallayarak dolaştığı ülkesine sahip olamayan bu kukla zat, bir de utanmadan bizleri tehdit etmektedir.

Bir de utanmadan ülkesinde bulunan yabancı askerlerin kendi davetleri ile geldiğini söylemiyor mu insanın çıldırası geliyor. Ülkendeki insanların yarısını öldüren Rusya ile kendi vatandaşlarını katleden Suriye yönetimini de sen mi davet ettin? O zaman sana yazıklar olsun.Sen batının uşaklığını yaparak o koltukta oturan bir zavallısın.

Irak, daha düne kadar Saddamı devirmek için yabancılardan yardım almadı mı? Irak’ı Saddam’dan kurtaranların kendilerine neler yaptığını gördüklerinde uyanmaları gerekmez miydi? On binlerce Iraklı genci işkenceden geçiren, kadınlarına tecavüz eden, boyunlarına ip bağlayıp hayvan muamelesi yapan ABD’ye yaslanıp Türkiye’ye dayılanmak Müslümanlık şöyle dursun, insanlığa sığar mı?

 Herkes biliyor ki, bugün Irak başta olmak üzere dünyanın baş belası olan DAEŞ, bu cezaevindeki işkencelerden sağ kurtulanların oluşturduğu bir örgüt. Zaten dünyada ne kadar terör örgütü varsa tamamı sömürgeci küresel güçlerin eseri değil mi? Başka bir konu ama El-Kaide’nin, Afganistan’ın Rus işgalinden, DAEŞ’in de ABD’nin Irak’ı işgalinden sonra ortaya çıkması tesadüf mü?

Son derecede modern ve teknik silah ve lojistiğe sahip ABD’ye , bir uçağı ve helikopteri olmayan DAEŞ bu kadar direnebilecek öyle mi? Amaçları Musul’dan kovalayacakları DAEŞ teröristlerini Suriye’ye geçirerek Türkiye’yi her zaman huzursuz etmektir. PKK ile yıllardır yaptıkları hainliğe DAEŞ ile devam etmek istemekteler.

 Ancak, Türkiye artık eski Türkiye değil. Türk Milleti son 15 Temmuz olaylarının ardından bilinçlenerek birliğine ve demokrasisine sahip çıkmaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenerek içte ve dışta bu birliği ölümüne devam ettirecektir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR