Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

İyi ki varsın TORKU !

İyi ki varsın TORKU !

İçinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıların yanı sıra yaklaşan mübarek Kurban Bayramı öncesinde çiftçilerin avans parası ile yüzlerini güldüren TORKU’ya hepimiz birer teşekkür borçluyuz.

Kurulduğu günden bu yana Türk çiftçisinin lokomotif kuruluşu olan TORKU, Kurban Bayramı öncesinde de her yıl Ağustos ayı içerisinde yaptığı sulama avansı ödemesi ile Bayram Avansını birleştirerek iki avans ödemesini tek seferde gerçekleştirerek bayram alışverişi öncesi üreticilerinin elini rahatlattı.

Üreticilerin çoluk ve çocukları ile güzel bir bayram geçirmesini ve yüzlerinin gülmesini arzulayan TORKU, Kurban Bayramının gelmesine daha 8 gün kala 44 milyon lira avans parasını üreticilerin hesabına yatırarak, Türk çiftçisine büyük bir nefes aldırdı.

Anadolu’nun üreten gücü olan ve her defasında önce üreticisini desteklemeyi kendisine dustur edinen TORKU, Recep Konuk liderliğinde sürdürdüğü üreticiyi her hal ve şartta destekleme politikasını ekonomide özellikle manüplatif sebeplerle oluşan kur hareketlerinden kaynaklanan sert dalgalanmalar yaşanmasına rağmen bu sene de kesintisiz bir şekilde uygulamaya devam etti.

Türk çiftçisinin mübarek bayram günü boynunu eğmesine izin vermeyen bu güzel davranış

Sadece üreticiye değil, bölge ekonomisine de önemli oranda katkı sağlıyor. Ülkemizin  ekonomik bağımsızlık çalışmasına katkıda bulunan TORKU, aynı zamanda tarlaya, ağıla, harmana olduğu kadar çarşı pazara da sıcak para girişi sağlayarak ekonominin canlı kalmasına imkân tanıyor.

Üretimin ne denli önemli bir konu olduğunun bilincinde olan ve yaptıkları yatırım ile ülke ve bölgemiz ekonomisine büyük katkıda bulunan TORKU Başkanı Recep Konuk, üreticiyi sözde değil özde desteklediklerini bir kere daha açıkca göstermiş oldu.

Memur ve çalışanlar gibi düzenli bir maaşı olmayan çiftçi kardeşlerimizin bayram öncesi boynunun bükülmesine izin vermeyen TORKU, üreticimiz Bayramı eli rahat, gönlü ve kafası huzurlu karşılasın, hiçbir üreticimiz Bayram öncesi maddi imkânsızlıklar nedeniyle huzursuzluk, burukluk yaşamasın diye böylesine asil bir davranış da bulundu.

Konya’mızın ekolojik, sosyal, toplumsal ve sportif bir çok faaliyetlerinde imzası bulunan ve şehrimize yaptığı yatırımlarla istihdam çalışmalarında yadsınamaz katkılarda bulunan TORKU, onbinlerce hanede onbinlerce güler yüz yaratarak büyüklüğünü ve asilliğini bir kez daha ispat etmiştir. İyi ki varsın TORKU, teşekkürler.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR