Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

İstedikleri oldu

İstedikleri oldu

7 Haziran seçimlerinin beklide en önemli ve dikkat çeken hususlarından biri de, terörist başının yeğeninin Meclis’e girmesi oldu. Şanlıurfa milletvekili olarak Dilek Öcalan Meclis’e girdi.

Burada dikkatimizden kaçmaması gereken konu, Dilek Öcalan’ın partisi tarafından özellikle ve itina ile seçilmiş ve seçtirilmiş olmasıdır.Bu seçimde çok ince  ayrıntılar ve  hesaplar vardır.

Bir kere bu adayın listelerde yer alması hiçte tesadüf değildir. Terörist başı eli kanlı bir caninin yeğeni olması ve kadın  olmasının yanı sıra yeni dönemde Yüce Meclis’te Öcalan adının duyurulması için yapılan çok ince bir hesaplamadır.

Hemen her türlü oturumlarda bu milletvekiline  “sayın ö….” diye hitap edilecektir. Partisi zaten bu cümleye kulaklar alışsın diye seçtirdi zaten. Bu hitap bazılarını sevindirirken, bazıları için hüzün kaynağı olacaktır.

Görünen o ki, yeni dönmemde bu soyad çok konuşulacak çok tartışılacak. Özellikle şehit aileleri bu hitabı duydukca içleri yeniden yanacak, hüzünle toprağa verdiğimiz şehitlerin ise kemikleri sızlayacaktır.

TBMM’de bir tek bile şehidin soyadını taşıyan (anne ,baba,kardeş,eş,çocuk) kimse yokken yeğen Dilek Öcalan’ın açtığı o pencere, terörist başı eli kanlı cani Abdullah Öcalan için kazanılmış yeni bir mevzi olacaktır. 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR