Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Erken seçime hazır olun

Erken seçime hazır olun

7 Haziran seçimlerin ardından neredeyse  üç ay geçti ama hala hükümetin kurulması gerçekleşmedi. Gidişata bakılacak olursa da kurulacağına pek ihtimal vermiyorum. Bir kere MHP çözüm sürecini ilk şart olarak öne sürerek koalisyonda olmayacağını birinci ağızdan açıkladı. CHP ise asgari ücreti, emeklilere ikramiyeyi öne sürerek koalisyona pek yanaşmak istemiyor.

Bildikleri ama bilmemezlikten geldikleri bir şey var. Güzel ülkemin güneyi adeta cayır cayır yanıyor.Burada terör örgütü cirit atıyor, insanların kimliklerine bakıyor, yol kontrolleri yapıyor ve insanlarımızı öldürüyor. Son günlerde gelen şehit cenazeleri bunun en acı örneği.

Güvenlik güçlerinin burada canı pahasına görev yapıyor olması, arkadaşlarını şehit vermiş olmaları kimsenin umurunda değil. Siyasi parti liderleri hala daha dediğim dedik diyerek inatlaşmaya ve koalisyona yanaşmamaya özen gösteriyorlar.

Bir de memlekette ekonomik sıkıntı konusuna hiç değinen yok. Esnaflar siftah yapamamakta, sanayici üretim yapamamaktan, ihracatcı sağlıklı bir hükümet olmadığından şikayetçi. Bütün bunların yanı sıra birde Suriyeliler var 

Koalisyon için nafile turu atıyor siyasiler. Kendilerince vakit kazanmaya çalışıyorlar. Ama şimdiye kadar olan görüşmelere bakacak olursak bu ülkede kesinlikle koalisyon hükümeti kurulamaz. Çünkü tek başına iktidarlık varken kimse bu iktidara ortak almak istemez.

7 Haziran’da halkın tercihini anlamayanlar, hala halka rağmen direnmeye çalışıyorlar. Koalisyon görüşmeleri adı altında nafile turlar atıyorlar. Buradan açıkca ifade ediyorum ve duyduk duymadık demeyin diyorum. En kısa zamanda Kasım’da mı olur yoksa yeni yılın ilk aylarında mı olur erken seçime hazırlıklı olun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR