Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Çocuklarımıza sahip çıkalım

Çocuklarımıza sahip çıkalım

Son günlerde medyada yer alan ve toplum olarak hepimizin içini acıtan çocuk istismarcılığı ve çocuk ölümleri hiç şüphe yok ki dikkatinizi çekmiştir. Küçük çocuklarımızın yaşadığı vahşi olaylar da işin cabası.

 

Okuduğu okulda öğretmeni tarafından taciz edilen, elli lira para için boğazı kesilerek hayattan koparılan ve annesinin yasak aşkını gördü diye hunharca öldürülen çocukların haberleri toplum tarafından infialle karşılanmıştır.

 

İşin bir diğer ilginç ve bir o kadar iğrenç tarafı ise, zavallı çocukları katledenlerin televizyon ve gazetelerde ağlayarak gözükmeleridir. Hatta bir kısmı öldürdükleri çocukların cenaze törenine bile katılarak timsah gözyaşları dökmüştür.

 

 

Aslında bu gibi iğrenç eylemleri yapanlara hayvan demek bile yetmez. En yakınları tarafından, en acımasız muamelelere maruz bırakılan masum çocukların durumu bir anda hayvandan daha aşağı diyebileceğimiz mağara adamlarının seviyesine indirmektedir bu gibi kişileri.

 

Duyarlı vatandaşlarımızın başlattığı çocuk katillerine ve tecavüzcülerine idam cezası verilmesi kampanyasını yürekten destekliyorum. Böyle bir iğrençliği yapanlar çoktan idamı hak etmişlerdir. Devlet büyüklerimizin de bu konuda acilen önlem alması ve çocuk katili ve tecavüzcülerine idamı getirmesi gerekmektedir.

 

Son yaşananlar, ailelerin çocuklarına sahip çıkmasını bir kere daha gözler önüne sermiştir. Çocukların kimlerle görüştüğü, arkadaşları, gittikleri yerleri bilmek ebeveynler için şart olmuştur. Devlet millet elele vererek çocuklarmızı bu gibi tehlikelerden korumalıyız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR