Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Allah belanızı versin

Allah belanızı versin

7 Temmuz tarihinden bu yana 116 güvenlik görevlisini sevdiklerinden ve vatanından koparan kalleş teröristler için adeta bütün Türkiye ayakta. Özellikle Konya teröre karşı olan hassasiyetini fazlasıyla gösterdi. Kadın, çocuk ve yaşlı herkes yollara düşerek terörü lanetledi.

Halk arasında her zaman söylenen bir söz vardır, ‘insan bir kere ölür’ diye. Konya olarak biz de ülkemizde korkuyu hakim kılmak isteyen, ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen PKK’nın korku tuzağına düşmeyerek ellerimizde Türk Bayrağı ile hep birlikte haykırdık: “Allah belanızı versin.”

7 Haziran seçimleri öncesi Konya’da miting yapmaya cesaret eden, bazı mahallelerde eylem yapmayı cesaret olarak gören PKK’lılar ve sempatizanları boylarının ölçüsünü almış oldu. PKK lehine konuşan ve slogan atanlar kaçacak yer aradılar.

Konyalılar teröristlere burada barınamayacaklarını göstermiş oldu. Konyalı geç de olsa uyandı ve neler yapabileceğini göstermiş oldu. Araçlarına, evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı’nı asarak vatana olan sonsuz bağlılığını göstermiş oldu.

Bu arada bazı sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve odalar yayınladıkları bildirilerle terörü kınadılar. Aslında kınamak bir şeyi değiştirmiyor. Yıllarca kınadık da ne oldu? El ele, gönül gönüle ve birlik içerisinde topluca büyük bir miting düzenleyerek Türk milletinin her türlü etnik kökenlere rağmen birlik ve beraberliğini göstermeliyiz diye düşünüyorum.

Böylece teröre ve terörün iç ve dış ortaklarına birliğimizi gösterir, askerimize ve polisimize de moral vermiş oluruz. Yediden yetmişe hepimiz ortak bir platform dahilinde ellerimizde Türk Bayrağı ile yürümeli, birlik ve beraberlik içinde “Allah belanızı versin” demeliyiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR