Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

Vizyon ödülleri, Uğur okulları, Ytong

Vizyon ödülleri, Uğur okulları, Ytong

Geçtiğimiz hafta içinde olan birkaç programdan bahsetmeden bu haftayı bitirmek olmazdı. O nedenle cumartesi yazımda düşüncelerimi sizlerle paylaşayım dedim.

Öncelikle haftanın en renkli olayı Mevlana Hoşgörü Derneği’nin Vizyon ödülleriydi. Başkanlığını Mustafa Karamercan’ın yaptığı dernekte, Vizyon Dergisi sahibi Volkan Çakır’ın da yönetiminde bulunması organizasyonun kusursuz olmasını sağlamış.

Bu tür organizasyonlar Konya’nın tüm yurtta reklamını yapan en güzel unsurlardır. Bu organizasyonların artmasını istemesi gerekenler, istiyorlarsa kendileri bu organizasyonların çoğalmasını ve daha iyi hale getirilmesini sağlamaya katkıda bulunabilirler.

Çocukluğumuzdan beri sinemalarda izlediğimiz, Serdar Gökhan’ın, bilhassa genç kızların hayranı olduğu şarkıcı Alişan’ın, sempatik türkücü Bülent Serttaş’ın, Hocaların hocası, büyük üstad Semih Sergen’in, şair, oyuncu, şarkıcı, vb. birçok ünlünün ve sanatçının toplandığı böyle bir organizasyonda hatalar varsa bile görülmemesi en yararlı olanıdır bence. Ben bir kez daha tüm emeği geçenleri kutluyorum bu organizasyon için.

Bu hafta yaşadığım ilginç bir olayı da paylaşayım sizlerle. Uğur Okulları Konya’da eğitim hayatına başlıyor. Bununla ilgili bir dizi program yapmış sanırım. Bendenizi de birkaç gün önceden telefonla aradılar. Program hakkında bilgi verdiler. Biz de “katılalım” diye bildirdiler. Bana telefonla bildirdikleri gün ve saatte orada olduk. Bu sefer “biz basın toplantısını sabah yaptık, şimdi veliler için lansmanımız var” dediler. Buyurun buradan yakın. “Madem öyle, neden bizim haberimiz yok” dedim.

Yani beni telefonla bulup saat ve yer bildiren kurum, toplantı saatini değiştirdiğinde beni telefonda bulamıyor sanırım.

Bununla ilgili yorum yapmayacağım daha fazla. Uğur okulları bir eğitim kurumu; muhakkak eğitilecektir bu hatayı yapanlar da…

Bu haftanın güzel bir programı da Ytong firması tarafından yapıldı. Tabii ki gündemin yoğunluğundan, arada kaynamış olabilir ama kesinlikle çok verimli bir toplantıydı.

Türkiye’nin yangın güvenliği konusunda önde gelen ismi Türkiye Yangından Korunma Vakfı ve Yangından Korunma Derneği Onursal Başkanı, İTÜ Makine Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Abdurrahman Kılıç’ın verdiği bilgiler çok anlamlıydı.

Abdurrahman Hoca’nın “kolaylaştırmak gerekir” sözünü de muhakkak yangınla alakalı kişiler örnek almalıdır. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR