Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

Siyaset nezaket sanatıdır

Siyaset nezaket sanatıdır

Perşembe gününden beri yazayım dedim ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Kısmet bugüneymiş.

Bilindiği üzere AK Parti Meram İlçe Teşkilatı yeni atandı. Yeni başkan ve yeni yönetimle birlikte basınla bir tanışma programı düzenlemişler ve biz de katıldık.

Öncelikle buradan bir kez daha yeni Başkan Abdülkadir Özöğür ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim. Ayrıca Belediye Başkanı Fatma Toru’ya da yeni ilçe teşkilatıyla çalışmalarında tekrar başarılar dilerim.

Bu genelde normal bir durumdur. Yani partilerin yeni teşkilatları kurulur ve bu yeni teşkilatlar basınla bir tanışma programı yaparak hem bizlerle tanışıp hasbıhal eder hem de bizim vesilemizle kendilerinin yeni görevlerini vatandaşlara tanıtırlar. Buraya kadar gayet normal…

Ben toplantının ertesi gününde olan olaydan bahsetmek istiyorum.

Bu yeni yönetimde Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu başkan olarak Hayri Türkyılmaz atandı. Hayri Bey iletişim sektöründe yıllardır hizmet veren, dürüst, çalışkan sağlam bir iş adamı olarak tanıdığımız bildiğimiz birisidir.

Ertesi gün telefonum çaldı ve açtım. Telefonun karşısında Hayri Bey. Programa katılmamızdan ötürü bizleri onore eden bir konuşma yaptı. Sağ olsun Hayri Bey zaten kibarlığıyla, saygısıyla övgüyü hak eden bir isimdir ama bu yapılan jest siyasetteki bazı değerleri de hatırlatması bakımından çok önemliydi.

Hep yazılarımda belirtirim “siyaset nezaket sanatıdır” diye. Şimdi AK Parti’de yapılan bu tür çalışmalar AK Parti’nin neden halktan çok fazla destek aldığını da anlatıyor.

Ben buradan bir kez daha Abdülkadir Bey ve Hayri Bey nezdinde AK Parti Meram İlçe teşkilatına teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR