Ali Sait Öğe

Ali Sait Öğe

Ahmet Sorgun'dan isteğimize yanıt geldi

Ahmet Sorgun'dan isteğimize yanıt geldi

Geçtiğimiz ay içerisinde Konya'dan Ahırlı ilçesini yaklaşık 35-40 Kilometre kısaltacak Akören-Bağyurdu Köy Yolu'nun hem haberini yapmış idik hem de yolun asfaltlanma isteğini yetkililere duyurmuştuk.

 

Haberlerimize ve bölge halkının bu isteğine en etkili ve güvenilir yanıt ise önceki gün Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun'dan geldi. Yol ile ilgili bizzat görüştüğümüz Sorgun, yaptığı açıklamada konunun kesin takipçisi olacaklarını ifade ederken, "Yapılan bir yatırım var ise bu yatırımın mutlaka takipçisi oluruz.

 

Ak Parti olarak göreve geldiğimiz günden bu yana yol konusunda yaptığımız olağanüstü çalışmalar ortada. Akören-Bağyurdu yolu içinde gerekli tüm incelemeleri yapacağım ve yolun bir an evvel bölge halkına kazandırılması ve bir an evvel hayata geçirilmesi için gayret göstereceğim" diyerek bizlere ve tüm bölge halkına destek verdiğini ifade etmiş oldu.

 

Sayın Ahmet Sorgun'un bu girişimleri bizleri mutlu etti. İnşallah kendisinin gayretleri ile bizlerde bu sorunumuzu ortadan kaldırmış oluruz. Ayrıca ilgisinden dolayı kendisine tüm bölge halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

Bizim burada arzu ettiğimiz yeni bir yol açılması veya dağları delip ortaya bir yol çıkarılması değil, yaklaşık 4 yıl önce büyük emekler ve ekonomik yatırım yapılarak hayata geçirilen yaklaşık 30 kilometrelik yolun Sıcak-Soğuk-Ilık fark etmez asfaltlanarak ve yol kenarına fosforlu direkler konularak hizmetine devam etmesinin sağlanması.

 

Bu yol bölgede sadece tek bir ilçeyi ilgilendiren bir yol değil, Konya-Akören-Bağyurdu-Bademli-Balıklava-Küçüköz-Büyüköz-Aliçerçi-Ahırlı gibi bir çok yerleşim yerinin menfaatine uyacak bir yol.

 

Bir kez daha özellikle vurgulamak istiyorum, bu yolun bir an evvel asfalt olması için bizlere düşen görev ne ise yapmaya hazırız.

 

Ama bizimle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanlığı öncelikli olmak üzere, Akören İlçe Belediye Başkanlığına, Ahırlı İlçe Belediye Başkanlığına, Bozkır Belediye Başkanlığına ve bölgelerini temsil etmek, sorunlarını gündeme getirmek ve çözüm önerileri sunmak üzere seçilen Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerine'de önemli görev düşüyor.

 

Haydi sorumluluk sahibi olan herkes elini taşın altına koysun ve bu yolun asfaltlanması için bir şeyler yapsın.

 

Bu kadar geniş bir kitle ile bu soruna sahip çıkarsak hallolmayacak diye bir endişemiz kalmayacak.

 

Sayın Ahmet Sorgun'un gayretlerini boşa çıkarmamak için herkes üzerine düşen desteği vermek zorunda. Haydi bakalım tüm yetkililer gelin hep birlikte Sayın Sorgun'un yanında yer alalım ve kendisini bu konuda yalnız bırakmayalım.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Sait Öğe Arşivi
SON YAZILAR