Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Yasalara uymayanlar sınırdışı edilmeli

Yasalara uymayanlar sınırdışı edilmeli

15 yıldır ülkemizi yöneten ve yaptığı başarılı proje ve yatırımlar ile dünya ülkeleri arasında hayranlık uyandıran Ak Parti hükümetleri, aynı zamanda ülkemizin ilerlemesini çekemeyenler içinde hedef haline gelmiştir.

Bu gün FETÖ, PKK, IŞİD, DHKP-C gibi terör örgütleriyle yoğun bir mücadele içerisinde olan polis, jandarma  ve askerimizin  gündemi oldukça yoğun ve günleri oldukça yorucu... Halk olarak her şeyin farkındayız. Ancak tez zamanda toparlanma yaşanmalı, ülkemizde bulunan yabancıların bir an önce sınır dışı edilmesi sağlanmalıdır.

Özellikle 15 Temmuz sonrası ilan edilen OHAL ile birlikte terör örgütleri konusunda kararlı ve net duruş sergilememiz oldukça sevindirici. Teröre karşı verilen topyekun mücadele artarak devam etmelidir. 

Artık Türkiye sığınmacı görünüşlü hainlerin toplanma yeri olmamalıdır. Elbette mazlumlara ve zulüm altındaki kişilere yardımda bulunacağız. Onlara yardımcı olacağız. Ancak bizim bu iyi niyetimizi suiistimal etmek isteyen sığınmacı görünümlü hainlere de kendimizi kullandırtmayacağız.

Ülkemizin polis ve jandarması ülkenin dört bir tarafına yayılmış sığınmacıları devamlı kontrol etmektedir. Ancak sığınmacılar geldiğinden beri bir çok asayiş olaylarına karıştıkları da bir gerçektir.Özellikle Suriyelilerden taşkınlık yapan, huzuru bozanlara yaptırım uygulanırsa, yaşadığınız bölgelerde insanlara eziyet ederseniz sınır dışı edileceksiniz dense ve uygulansa asayiş  kısmen de olsa sağlanmış olacaktır.

Hem Türkiye’ye sığınıp, hem de Türkiye’nin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur. Ülkemiz insanının huzurunu bozmaya yeltenenler, bir an önce belirlenip sınır dışı edilmelidir. Böylelikle, samimi ve iyi niyetli kişiler ile huzur bozmaya kalkan kişilerde belli olur. Böyle bir karar aynı zamanda ülkemizi bir hayır kurumu olarak görenlere de büyük bir ders verecektir.

Bir çok vatandaşın benimle  aynı düşünceler içinde olduğuna da eminim. İyi niyetli ve samimi sığınmacılar ile kötü niyetli ve teröre destek veren sığınmacılar bir an önce birbirinden ayrılmalıdır diye düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR