Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Vekillik yarışı başladı

Vekillik yarışı başladı

Önümüzdeki yıl Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için siyasi partilerde kıpırdanmalar başladı. Bu seçimde görülen o ki, Başbakan’ın Konyalı olması nedeniyle Konyalı aday sayısı her seçimden biraz daha fazla olacak gibi.

Bürokrasinin üst kademesinde olan bazı Konyalılar, şimdiden milletvekilliği adaylığı için nabız yoklamaya başladılar bile. Özellikle Ak Parti’de 27 Aralık tarihinde yapılacak olan il kongresinin ardından bazı adayların biraz daha ön plana çıkması hiçte şaşılacak bir durum değildir.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağını öğrendiğimiz il kongresindeki bazı fotoğraflar, milletvekilliği adaylığı için düşünenlere bir örnek teşkil edilecek gibi.

Vatandaş olarak bizim ortak arzumuz ise, bu seçimlerde bütün adayların Konyalı olmasıdır.Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Konya’nın hak ve yatırımlarını savunacak kişilerin, Konya’nın her türlü sorununa vakıf olması gerekmektedir.

Siyasi kulislerde dolaşan ve milletvekilliği için nabız yoklayanların isimlerinden bazılarını bugünkü haberimizde verdik. Bütün bu isimler kesin olmamakla beraber kulislerde ve aile meclisinde  milletvekilliği için isimleri geçenlerdir. Tabi bunlardan hangisi vekillik için listeye girer, hangisi liste dışı kalır bunu da yakın bir zamanda görürüz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR