Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Vatandaşlık görevinden kaçmayalım

Vatandaşlık görevinden kaçmayalım

7 Haziran seçimlerinin ardından 5 ay sonra bugün yeniden sandığa gidiyoruz. Ülkemizde bulunan milyonlarca seçmen bir kez daha halkın iradesini sandığa yansıtacak. 7 Haziran seçimlerinde kurulamayan istikrarlı bir hükümet için bir şansımız daha olacak.

8 Haziran’dan bu yana ülkemiz adeta sancılı ve sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Bölücü ve dış mihraklı terör saldırıları sonucu çok sayıda şehit ve yaralı verdik. Bütün bunların yanı sıra bir de ekonomi inişli çıkışlı siyasi belirsizlik nedeniyle sancılı bir seyir izledi.

Döviz fiyatlarının artması, ithalatta ve ihracatta büyük sıkıntılar yarattı. Ekonomimizin temelini oluşturan küçük esnaf yoğun bir borç yükü altında kaldı. Birçok esnaf kepenk kapattı. Mahalle bakkallarımız bile bu sıkıntıdan nasiplerini aldı.

7 Haziran sonuçlarının ardından koalisyon için uzlaşı sağlayamayan liderler, seçmenin kendilerine verdiği mesajı almamış olacaklar ki, bir kez daha halka başvuruyorlar.

Güvenlik endişelerinin tavan yaptığı dönemde sandığa gidecek Türk halkı, ülkenin geleceğine ilişkin önemli bir karar verecek.

1 Kasım seçimlerinin sonucunun ne olacağını bu akşam hep beraber göreceğiz. Bugünkü seçimlerde tek başına bir iktidar çıkar mı bilinmez. Bunun kararını sandığa gidecek olan 54 milyon seçmen verecek.

Ancak biz her şart altında bugün sandığa gidecek ve vatandaşlık görevimizi yapacağız. Düşüncelerimize ve gönlümüze yakın bulduğumuz partiye oyumuzu vereceğiz. Demokrasi ve özgürlükler adına istikrarlı bir hükümetin çıkması için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Demokrasi için sandıktan çıkacak sonuca hepimiz saygı duymak durumundayız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR