Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Oyumuza sahip çıkmalıyız

Oyumuza sahip çıkmalıyız

Dün Konya’da Ahmet Davutoğlu rüzgârı esti. Şehir Meydanı’nı dolduran binlerce kişi hemşerileri Davutoğlu’nu sıcak bir ilgi, heyecan ve coşkuyla bağırlarına bastılar. Bakalım bu sıcak ilgi yarın sandığa yansıyacak mı, hep birlikte göreceğiz.

Ancak yapılan yorumlar ve kulislerde konuşulanlara bakacak olursak, 7 Haziran seçimlerinden farklı bir sonuç beklenmiyor. Bu seçimin önemini bilenler, istikrar için çabalayanlar tek başına bir iktidarın daha hayırlı olacağını defalarca izah ettiler.

1 Kasım seçimleri iş adamı, emekli, çiftçi, esnaf, işsiz ve boşta gezenin kendi geleceğini oylayacağı bir seçim olacak. Bu seçimlerde barış ve huzurun ön plana çıkmasını, insanların oy sandığı başında iki kere düşünmesi gerektiğini ifade ediyorum.

Oy vermeden önce terör belasının Ortadoğu sarmalından ülkemize sıçramasına ve huzursuzluğa yol açmasına kadar birçok konuyu gözden geçirmemiz gerekmektedir. Kan ve gözyaşından prim elde etmek isteyenlere, terörle bir yere gelmek isteyenlere asla vize vermemeliyiz.

Ülkemizin geleceğinin oylanacağı bu seçim çok önemli. Herkesin aynı sorumluluk içerisinde olmasını, oylarını ona göre kullanmasını, sandıklara sahip çıkmasını ve geleceğini en güzel şekilde oylamasını bekliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR