Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

AK Parti klasiği

AK Parti klasiği

Bir seçim daha bitti. Ve sonuç AK Parti lehine aynı. Bir parti düşünün ki, 2002 yılında, 2007 yılında, 2011 yılında ve son olarak da 2015 yılında iki kez olmak üzere 5 kere genel seçime girsin ve bu 5 genel seçimden de galip çıksın. Ve hatta aslında yıpranmış olması gerekirken, birinci parti bile olsa oyu düşmesi gerekirken oyunu görülmemiş bir biçimde arttırsın. Bunu dünyada başka var mıdır bilmiyorum ama AK Parti’nin bu konuda tek olduğunu söylemekte bir sakınca görmüyorum.

AK Parti bu seçimleri kazanmıştır. Hem de çok büyük bir farkla kazanmıştır. Bu sadece AK Parti’nin kazanması değildir. Ülke kazanmıştır. Millet kazanmıştır. İstikrar kazanmıştır. Konya kazanmıştır.

Artık bu günden itibaren Türkiye’deki muhalefet şapkasını önüne koyup düşünmelidir. Muhalefet vatandaşa alternatif teşkil edememektedir. Muhalefet, istenileni verememektedir. 13 yıldan sonra 5 genel seçim ve 3 yerel seçimden sonra halen iktidar partisi oyunu yükseltmeye devam ediyor ve tek başına iktidara gelecek oyu yakalayabiliyorsa, burada bir muhalefet partisi söz konusu olamaz. Muhalefet partileri, halktan gelen bu uyarıları dikkate almalı ve kendilerine çeki düzen vermelidirler.

Bu seçim sonucuyla birlikte artık Ahmet Davutoğlu Türkiye’nin Başbakanı olduğunu ortaya koymuştur. Bu seçim sonucuna göre Konya tam anlamıyla bir başbakan kazanmıştır. Bundan sonra Konya için şimdiye kadar konuşulan projelerin atağına geçilmeli ve Konya Anadolu’nun Marmara’sı olabilmelidir. Bunun için hiçbir engel yoktur.

Geceden itibaren Konya sokaklarını dolduran AK Partililer sonuna kadar sevinci hak ediyorlar. İnşallah bu seçim sonucu tüm ülkemize, vatandaşlarımıza ve dünyaya hayırlı uğurlu olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR