Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Halk belirsizliği ve istikrarsızlığı istemedi

Halk belirsizliği ve istikrarsızlığı istemedi

1 Kasım seçimleri öncesi yayımlanan anketlerde bir şirket dışında kimse AK Parti’nin yüzde 49’luk bir oranı yakalayacağını düşünmemişti. Herkes yeniden koalisyon olur diye beklerken, halk belirsizliği ve istikrarsızlığı bertaraf etmek için AK Parti’yi yine tek başına iktidar yaptı.

Birçok alanda rekorların kırılmasına sahne olan bu seçimlerin ardından artık vatandaş huzur ve istikrar için çalışılmasını bekliyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gerek Meram’da gerekse Mevlana Meydanı’nda ve gerekse Ankara’daki balkon konuşmasında verdiği sevgi mesajları vatandaşlarca olumlu karşılandı.

Her iki kişiden birisinden oy alan AK Parti, artık durup dinlenmeden ülkenin 5 ayda bozulan dengelerini düzeltmesi gerekiyor. Özellikle sanayi ve ekonomideki sıkıntılar artık insanların canına tak etti. AK Parti iktidar olacak milletvekili sayısına kavuşunca dün dolar eski seviyelerine indi hemen.

Bazı çevreler tarafından AK Parti’nin bölüneceği yolundaki kehanetlerde tutmadı. Aksine AK Parti ve Başbakan Ahmet Davutoğlu birlik ve beraberlik içerisinde tam bir dirilik örneği gösterdiler. Alınan bu büyük orandan sonra parti içindeki muhaliflerinde sesi boğazlarında takılı kaldı.

7 Haziran seçimleri sonrasında buruklaşan Başbakan Ahmet Davutoğlu çok çalışarak, çok dolaşarak kendisini ve projelerini anlatarak bu başarıda büyük bir pay sahibi oldu. 1 Kasım seçimlerinin ardından şimdi bütün gözler seçmenlere verilen sözlerin birer birer hayata geçirilmesine çevrildi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR