Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Vatandaş idamı istiyor

Vatandaş idamı istiyor

Ankara’dan Eylül’ün, Ağrı’da Leyla’nın vahşice katledilmesinden ve çocuklara cinsel taciz olaylarının artmasının ardından vatandaşlar idam cezasının geri gelmesi için yetkilileri göreve çağırıyor.

Daha gencecik bedenleri kirli emelleri için kullanmaktan çekinmeyen insanlıktan nasibini almamış vicdansızlar ve vatanın bölünmez bütünlüğüne kast eden hain teröristler için idamın gündeme gelmesini isteyen vatandaşlar 27. dönem Gazi Meclis çalışmasınında bu kararın hayata geçirilmesini istiyor.

Avrupa Birliği uyum yasaları çerçevesinde kaldırılan idam cezasının çocuklara cinsel taciz ve vatan hainleri için yeniden gündeme gelmesi konusunda ısrarlı olan vatandaşlar, yasaların yetersizliği ve cezaların azlığı nedeniyle bu suçları işleyenlerin cesaret aldığını da iddia ediyorlar.

Daha hayata doymamış çocuklara cinsel tacizde bulunan ve onları vahşice katleden vicdansızlar, idam cezasını çoktan hak etmişlerdir. Ufacık bedenler toprağa verilirken insanlığında toprağa verilmemesi gerektiğini savunanlar böyle kişiler için idam verilmesini arzu etmektedir.

Son yıllarda artan çocuk kaçırma, çocuk yaştakilere karşı cinsel istismar suçlarındaki artışı durdurmak için cezaların ağırlaştırılması ve idamın getirilmesi gerekir diye düşünüyorum. Aynı şekilde asker ve polisimizi şehit eden vatan haini teröristler içinde idam cezası gelmesi gerekmektedir.

Gazi Meclis’in yeni çalışma döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ısrarla dile getirmesiyle kurulan komisyon, günlerdir toplumsal bir yara haline gelen cinsel taciz suçlarıyla ilgili rotasını belirlemeli, komisyon kararını bir an önce Gazi Meclis’e sunmalıdır.

Halk düşmanı bu vicdansızlar için hayata geçirilecek olan idam cezası en azından caydırıcı olabilir. Cezaların azlığından faydalanmaya çalışan bu toplum düşmanı hain yaratıklar, en azından durdurulabilir. Çocuklarımızın ve vatanımızın huzur ve güveni için çocuklara cinsel taciz ve vatan haini teröristler için idam cezası bir an önce gelmelidir diye düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR