Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Umudun yeni adı Türkiye

Umudun yeni adı Türkiye

Geçtiğimiz akşam “Şehitlere saygı” gecesini seyrettikten sonra bu ülkeye ve onun vatandaşlarına saygım ve sevgim bir kat daha arttı. Geçtiğimiz kritik dönemeçlerden yapılan hain saldırıların ardından büyük Türk Milleti yine bir ve beraber olmayı başardı.

Özellikle son yıllarda başımıza örülmek istenen çoraplar, uğradığımız kalleşce saldırılar ve sınır ötesinde yaptığımız harekatın sonucu verdiğimiz şehitler bizleri birbirine daha çok yaklaştırdı. Hemen her yaştan Türk milleti hep bir ağızdan birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Artık küresel güç olma hedefimize adım adım yaklaşmaktayız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği 2023 hedefimize doğru emin adımlarla ilerlemekteyiz. Ekonomide, siyasi hayatta ve diplomaside yaşanan olumlu gelişmeler, pek tabii ki bazı şer odaklarını endişeye düşürmektedir.

Artık Türkiye’nin küresel güç olacağını gören bu şer odakları ülkemizin önünü kesmek için yoğun çalışmalar yapmakta, bizi tökezletmek adına her türlü oyunu oynamaktadır. Bunları gören vatandaşlarımız yapılan her kalleş saldırının ardından saflarını daha bir sık tutmakta, daha bir kaynaşmaktadır.

Mazlum Arap ülkelerinin bile umudu olan Türkiye, bölgedeki etkinliğini ve saygınlığını artırarak sürdürmektedir. Sadece Müslüman oldukları için milyonlarca Suriyeliye kapılarını kapatan sözde medeni ülkeler, İslam düşmanlıklarını da açıkca ortaya koymaktadır.

Artık Türkiye’nin adı küresel güçler arasında zikredilmeye başlandı. Avrupa ülkelerinden hiçbirinin Ortadoğu ve Asya’da adı duyulmazken Türkiye adı ve bayrağı mazlum Arap ülkelerinde kurtuluşun adı olarak zikredilmeye başlandı.

Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Ancak  en koyu karanlık aydınlığa en yakın olan zamandır diyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu kritik süreci atlatarak küresel güç olma yolunda başarılı adım atacağına inanıyoruz. Çünkü artık l dünyada umudun yeni adı Türkiye.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR