Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur

Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur

İkinci Dünya Savaşında 15 milyon insanı kesen Ruslar, Cezayirli 1 milyon insanı vahşice katleden Fransızlardan sonra  ve 17 milyon insanın kanı elinde hala kurumamış olan Almanlar da  kalkmış “Türkiye soykırım yaptı” diyerek karar alıyor.

 

 Her şey özgür dünyanın gözü önünde olmasına rağmen Müslümanların yaptığı işlere doğuştan gözü kapalı olan emperyalist ülkeler, bunları da görmemezlikten geliyor. Bazı konuların doğru olmadığını bildikleri halde el kaldırmak gafletinde bulunuyorlar.

 

 

Ermeniler tarihleri boyunca terörist bir ülke olmuşlardır ve hala aynı terörist eylemlerine devam etmektedir. Sözüm Can Azerbaycan’ın, Ermenilerin tepelerine bir yumruk gibi indiği sırada “Azerbaycan soykırım yapıyor” diyen HDP’ye. Ya da onların temsil ettiği terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları gereksiz gören  siyasilere.

 

 

Allah’a çok şükür ki, tarihimiz haddimizi bilmekle, bilmeyenlere de hadlerini bildirmekle geçmiş. Ermeniler de hadlerini aşıp topraklarımıza göz diktiklerinde tıpkı geçenlerde Azerbaycan’dan yedikleri yumruk gibi bu milletin yumruğunu yemişlerdir. PKK’da , bir Ermeni terör örgütüdür.

 

PKK’yı her alanda destekleyen Almanların, Fransızların, Rusların; Ermenileri destekler görünmeleri de çok yadırganacak bir durum değildir. Hiçbir emperyalist ülke kullandığı ve kanını emdiği, her türlü pis işlerinde kullandığı terörist  hainleri destekleyecektir doğal olarak.

Artık açık ve seçik olarak görülmüştür ki, Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR