Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Teröriste, terörist diyemiyorlar!

Teröriste, terörist diyemiyorlar!

Bir yandan güney sınırımızda sıcak saatler yaşanırken diğer yanda koalisyon görüşmeleri devam ediyor. Ancak koalisyon görüşmelerinde gerek Başbakan Ahmet Davutoğlu ve gerekse CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hükümetin kurulması ve koalisyon şartlarını görüşme işini yardımcılarına bıraktı.

Şimdi AK Parti’den Ömer Çelik ve CHP’den Haluk Koç başkanlığındaki komisyonlar şartları görüşüyor.Ama daha henüz net bir antlaşma söz konusu değil.Yani anlayacağınız hükümetin kurulması için net bir sonuç alınamadı. Sızan bilgilere ve basına yansıyan haberlere göre CHP 14 bakanlık istemiş.

Tabii bu görüşmeler devam ederken ülkemizde olağanüstü durumlarda yaşanıyor.Suruç’ta başlayan kanlı saldırının ardından Ceylanpınar’ı ve Diyarbakır’daki olaylarla PKK dur  durak bilmemeye başladı. Yol kesmeler, haraç toplamalar devam etmekte.

IŞID’a yapılan saldırı ülkemizin teröre karşı verdiği mücadelenin güzel bir örneğini teşkil etmektedir. Adı ne olursa olsun her türlü terörün karşısında olan hükümet, bu konuda kararlılığını göstermiş oldu. Ancak hala daha teröriste terörist diyemeyenlerin yüce mecliste olması ve devletten maaş alıyor olmaları da ayrıca düşündürücü bir gerçek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR