Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Rusya’nın amacı sıcak denizler

Rusya’nın amacı sıcak denizler

Rus uçağının sınırlarımızı ihlal etmesi sonucu düşürülmesinin ardından yaşanan olaylar ve yaşatılmak istenen ambargolar olanca hızıyla devam ediyor. Rusya yeni kararlarını uygulamaya koyarken, Türkiye de karşılığını vermeye çalışıyor.

Önceden beri Ortadoğu’ya inmek gibi bir hayali olan, aynı zamanda sıcak denizlerde üssünün olması ile yanıp tutuşan Rusya neredeyse bu amacına ulaşmış gibi. DAİŞ teröristlerini vuracağım diye Suriye’ye yerleşen Rusya, tüm arsızlığı ile Türkmenleri vurmaya çalışmaktadır.

Kindar bir insan olduğunu bütün bir dünyanın bildiği Putin, şimdi de Bayırbucak Türkmenlerinin bulunduğu bölgeleri bombalamaktadır. Bayırbucak Türkmenlerinin olduğu bölge DAİŞ'in bulunduğu bir bölge kesinlikle değildir. Kimse kimseyi kandırmasın. DAİŞ'i vuruyoruz diyerek Bayırbucak Türkmenleri vurulmaktadır. Kindar Putin böylelikle Uçak düşürme konusunda yediği şamarın acısını çıkarmaya çalışmaktadır. Putin kendince zedelenen imajını böylelikle düzeltmeye çalışıyor.

MİT TIR'ları hadisesini hatırlıyorsunuz değil mi. İşte o TIR'lar Bayırbucak Türkmenlerine yardım götürüyordu. Zalimlere karşı kahramanca mücadele vermekte olan Türkmenler, Ortadoğu’da kahramanca mücadele etmektedir. Hem DAİŞ ile hem Esed’in zalimleri ile ve şimdi de Rusya ile göğüs göğse çarpışmaktadırlar.

Türkmen kardeşlerimizin verdiği kutsal mücadele her türlü takdire şayandır. Emperyalist güçlerin ağzının suyunu akıtan Ortadoğu’da yaşam mücadelesi vermektedirler. Ülkemizden Türkmenlere acil tıbbi ve sosyal yardımlar yapılmaktadır. Türkmenleri bu mücadelelerinde yalnız bırakmamak hiç değilse dualarımız ile onlara katkıda bulunmak gerekir diye düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR