Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

PTT 176 yaşında

PTT 176 yaşında

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi veya kısaca PTT kuruluşunun 176. yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya başladı. Ülkemizin en eski kurumlarından biri olan PTT, Sultan Abdülmecit tarafından 23 Ekim 1840 tarihinde posta hizmetlerini yürütmek amacıyla kurulmuştu.

 

Yüzyıllar boyunca gelişerek köklü bir kurum haline gelen PTT,içinde bulunduğumuz çağın sürdürülebilirlik ve rekabet anlamında bilginin üretime dönüştürüldüğü ve hizmet standartlarının yükseltildiği bir kurum olmuştur.

 

Hemen her insanımızın hayatının önemli bir parçası olan PTT, bilgi ve iletişim teknolojilerindeki ilerlemeye paralel olarak, posta ve bankacılık alanlarında müşteri ihtiyaç ve beklentileri yönünde gelişmesini sürdürmektedir. Modern çağa ayak uydurabilen ve zamanın ruhunu yakalayabilen PTT, başarı basamaklarını emin adımlarla çıkmaya başlamıştır.

 

Geçmişten gelen tecrübesini çağın modern araç ve gereçleri ile harmanlayarak en iyisini yapmak için çalışmalarına devam eden PTT, “dünyanın yükünü taşıyoruz” sloganı ile hizmetlerine devam etmektedir. Kargo ve banka işlemleri konusunda sektörünün önde gelen kuruluşları arasına giren PTT, Konya’da da önemli başarılara imza atmaktadır.

 

 

176 kuruluş yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutlamakta olan PTT, çalışanları ile bir bütün olmayı başarabilen ender kuruluşlarımızdan biridir. En kısa sürede ve en iyi şekilde hizmet verebilmek adına personelleri ile birlikte eğitim ve hizmet içi çalışmalara önem veren bu kuruluşumuz, bizlerinde gurur kaynağı olmaktadır.

 

Konya PTT Başmüdürlüğüne atanan Akın Akıncı’nın önderliğinde daha bir çok başarılara imza atacak olan PTT’nin 176. kuruluş yıldönümünü en içten duygularımla kutlarım. PTT çalışanlarına ve ailelerine de sağlıklı, başarılı ve huzur dolu daha nice yıllar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR