Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

“Polisimin yanındayım”

“Polisimin yanındayım”

İstanbul Beşiktaş’taki hain ve alçakca saldırının ardından bütün ülke bir bütün olarak “Polisimin yanındayım” kampanyası başlattı. Ülkemizin ilerlemesinden ve teröre karşı sağladığı büyük başarıdan rahatsız olan iç ve dış düşmanların kurguladığı hain ve kalleş bombalı saldırı 44 vatandaşımızın şehit olmasına sebep oldu.

 

44 gencecik fidan daha hayatlarının baharında toprağa verildi. Hayalleri, gelecekleri ve rüyaları ile birlikte dallarından kopartılıp alındılar. Sadece aileleri değil bütün Türkiye şehitleri için gözyaşı döktü.

 

Kırılası ellerin tezgahladığı hain saldırı da birçok polisimiz de yaralanarak gazi unvanını almıştır. Saldırıda sivil kayıplarımız da vardır.  Bir bütün olarak Türkiye'yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz.

 

Bizlerin can ve mal güvenliği için hainlere canı pahasına karşı duran Kahraman Emniyet güçlerimize yapılan bu saldırı aslında hepimize yapılmıştır. Artık  Millet olarak, sanatçısıyla, sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan Polisimizin her zaman yanındayız.

 

 

 Hepimiz sokağa çıkıp, mahallemizde, iş yerimizde, trafikte görev yapan en yakınımızdaki polisimizle bir araya gelip onlara başsağlığı dilemeliyiz. Onların yanında olduğumuzu ve onlarla beraber olduğumuzu dosta ve düşmana göstermeliyiz. Kahraman Türk Polisinin yalnız olmadığını 79 milyon vatan evladının onların arkasında olduğunu açıkca göstermeliyiz.

 

Polis ve vatandaş işbirliğinin ne güzel örneğini göstererek, el ve gönül birliği içerisinde bu güzel vatana sahip çıkmalı, vatan haini teröristlerin heveslerini kursaklarında bırakmalıyız. Polisimiz her türlü takdir ve tebriklerin üzerinde bir görev yapmaktadır. Herkesi “Polisimin yanındayım” kampanyasına destek olmaya çağırıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR