Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

PKK’da layığını görecektir

PKK’da layığını görecektir

Son günlerde artan şehit haberleri nedeniyle artık tahammül sınırları da zorlanmaya başladı. Gencecik vatan evlatları bir bir toprağa verilirken, her evden ayrı bir ağıt yükselmeye, ocaklardaki ateşler de sönmeye başladı.

 

Hain PKK terör örgütü özellikle Güneydoğu illerinde Cizre, Sur, Silopi ve diğer operasyon düzenlenen bölgelerde kaybettiği militanlarının yerini her evden bir erkek çocuk alarak doldurabileceğini varsaymaktadır. Ve bunun için  kendisine destek vermeyen bölge halkını hedef almaya, militan toplamak için çevredeki bütün vatandaşlarımızı tehdit etmektedirler.

 

Kahraman Türk ordusu ve polisinin karşısında günden güne erimekte olan hain PKK artık çocuklara gözünü dikecek kadar alçalmıştır. Ancak bilinçlenen yöre halkı çocuklarını örgütten korumaktadır. Çocukları için gerekli tedbirleri almakta, emniyet güçleri ile ortak hareket etmektedir.

 

Son çırpınışlarını yaşamakta olan hain PKK’nın etrafındaki çember de günden güne daralmaktadır. PKK’nın içerideki ve dışarıdaki destekçileri bunu bildiklerinden telaşlanmakta, telaşlandıkça da iyice batmaktalar. Son olarak kendilerine destek sağlayan HDP’li belediyelere kayyum atanmasının ardından hain PKK’nın soluğu kesilmeye başlamıştır.

 

Kalleşçe saldırılarına devam etmeye çalışan hain PKK; el yapımı bombalarla sinsice eylemlere yönelmiştir. Kahraman güvenlik güçlerinin karşısına geçmeye yüreği yetmeyen bu hainler sürüsü, kalleş eylemlerle varlığını sürdürmeye çalışmaktadır.

 

Türk’e kefen biçenin ömrü uzun olmuyor. Özellikle doğu ve güneydoğu illerimizde yaşamakta olan vatandaşlarımıza yapmadığı zulümler kalmayan, büyük illerimizde bombalı saldırılar ile kalleşçe eyleme kalkışan bu dış destekli örgüt PKK, Allah’ın izni ile son günlerini yaşamaktadır. Yaklaşık 30 yıldır iç ve dış destekçileri ile ülkemizin gelişmesinin önündeki en büyük engellerden biri olan hain PKK terör örgütü de layık olduğunu en kısa zamanda görecektir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR