Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Milletvekilliği meslek değil

Milletvekilliği meslek değil

7 Haziran seçimlerine girecek olan siyasi partilerin milletvekili  adayları nihayet belirlendi. Umutla, heyecanla ve büyük bir merakla beklenen listeler, kimi kişileri memnun ederken, kimi kişileri ise küskünler safına doğru sürükledi.

Özellikle büyük sürprizlere neden olan Ak Parti aday listesi, siyasi çevrelerden değilse bile vatandaşlardan olumlu tepkiler aldı. Değişimden ve yenilikten yana tavır koyan vatandaşlar, “Milletvekilliği meslek değildir” diyerek tavırlarını belli ettiler.

Yeni kişilerin, beyinlerin ve projelerin gerektiğinin altını çizen vatandaşlar, listelerden memnun olduklarını da söylemeden geçemediler. Vatandaşlar, her ne kadar listede yer alan bazı milletvekili adaylarını tanımadıklarını itiraz etse de, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sonuna kadar güvendiklerini söyleyerek, “Başbakanımız en iyisini yapmıştır” diye görüş bildirdiler.

2023 hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam eden ülkemizde, yeni, yıpranmamış ve bilgili kadrolarla çok daha iyi işlerin yapılacağı kesindir. Konya’nın daha güçlü ve etkili olarak Meclis’te sesini çıkması için gerekli bir listedir diye düşünüyorum. Milletvekili adaylarını kutlar başarılar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR