Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Ak Parti’de sürpriz

Ak Parti’de sürpriz

Günlerdir merakla beklenen Ak Parti Milletvekili aday listesi nihayet açıklandı. Şimdiye kadar kulislerde dolaşan söylentilerinin hepsinin boş olduğu da ortaya çıkmış oldu.Ak parti yeni dönemde yepyeni ve değişik kişilerle yola devam dedi.

Ak Parti listelerinde dikkat çeken en önemli konu, mevcut 11 milletvekilinden sadece Dr. Mustafa Baloğlu’nun yerini koruması oldu. Yaptığı çalışmalar ve sağlık konusundaki atılımları ile Baloğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun hemen arkasından ikinci sırada yer aldı.

Listede dikkat çeken bir başka özellikte, 25. dönem Konya adayları arasında üç bayanın bulunması. Leyla Şahin, Hüsniye Erdoğan ve Rüveyda Gülsüm Kozak. Bu üç bayanında milletvekili olması halinde Konya ilk defa üç bayanı Meclis’e taşımış olacak.

Ziya Altunyaldız, Mehmet Babaoğlu, Muhammed Uğur Kaleli, Abdullah Ağralı, Halil Etyemez gibi isimlerle temsil edilecek olan Konya, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nunda önderliğinde yeni dönemde önemli işlere imza atacağa benziyor.

Vatandaşlar ve partililer tarafından sürpriz olarak nitelendirilen Ak Parti Milletvekili aday listesi, ileride daha çok konuşulacağa benziyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR