Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Baloğlu faktörü

Baloğlu faktörü

Dr. Mustafa Baloğlu’nu Konya’da Ak partili veya diğer partili herkes tanır. Memleketi Akşehir olmasına rağmen Meclis dışındaki bütün günlerini Konya’da geçirir. Vatandaşla iç içe olmaya büyük özen gösterir.

Konya ile ilgili çok önemli ve hayati değer taşıyan projelerde onun imzasını görmek, onun alın terini hissetmek mümkün. Özellikle sağlıkla ilgili bütün  dev projelerde onun emsalsiz katkısı bulunmaktadır.

Dr. Mustafa Baloğlu, 25. dönem milletvekili adaylarında da listede yer almış ve ikinci sırada hak ettiği bir değer bulmuştur. Mütevaziliği, beyefendiliği ve çalışkanlığı ile partili partisiz herkesin gönlünde yer edinmiştir.

Kendisi ile konuşmak isteyenleri geri çevirmeyen, sabırla ve büyük bir metanetle yapabileceği şeyleri inatla takip eden Baloğlu, 25. dönemde de Konya’mızı mecliste temsil edecek bir insandır.

Enerjisi, bilgeliği ve çalışma azmi ile daha büyük projelerini yeni dönem için hayata geçirmeye çalışacağına inanıyorum. Yepyeni kadrolar ve beyinlerle Konya’nın 2023 hedefine doğru hızla ilerlemesinde kendisinin büyük katkıları olacağına inanıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR