Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Meram emin adımlarla

Meram emin adımlarla

30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimin ardından Meram Belediye Başkanlığı görevine seçilen Fatma Toru’yu bazılarımız ilk günlerde “nasıl başarılı olabilir”  diye düşünmedi değiliz. Ancak Fatma Toru, yaptığı çalışma ve projeler ile kendini kanıtlamış ve Meram’da büyük bir başarıyı yakalamış bir Belediye Başkanı olarak şimdi takdirlerimizi toplamaktadır.

Başkan Toru’nun  hayata geçirdiği eğitimden sağlığa, kültür sanattan altyapıya belediyenin görevleri arasında yer alan ve görevleri arasında yer almayan projeler, Meram’ın  20 yıllık ihtiyacını görecek projelerdir. Zaten Türkiye genelinde yapılan bazı anket çalışmalarında en başarılı ilçe belediye başkanları arasında gösterilmesi de tesadüf değildir.

Ak Parti terbiyesi ve geleneğiyle Meram’ın kaderini değiştiren Başkan Toru, ekip çalışması konusunda da büyük başarılar elde etmiş biridir. Başkan olarak seçildiği Meram’ın kaderini değiştirecek büyük projelerle doğum öncesinden ölüm sonrasına kadar vatandaşlarımızın hayatına dokunarak hizmetler ağını genişletmiştir.

Meram’ı  sosyal belediyecilikle tanıştıran, geleceğin projelerini bugünden hayata geçiren, ilçeye  vizyon kazandıran Başkan Toru,  İlçenin  ihtiyaçlarını gideren, mallarını-gayrimenkullerini satmayan, aksine çoğaltan, telefon faturalarını düşüren, işsizliği çözen, kentsel dönüşüm konusunda ülkeye örnek olan doğumdan ölüme kadar hayatın her aşamasında insanların yanında olan bir başkan olarak anılacaktır.

Ak Parti Meram İlçe teşkilatı ile uyumlu bir çalışma içerisine girerek, hayata geçirdiği projeler ile de halkın gönlünü kazanan Başkan Toru, Yaptığı projelere tarihi kişiliklerin isimlerini de vererek tarihe ve geçmişe olan kültürel bağların kopmaması adına büyük bir gayret vermektedir. Kentsel dönüşümün büyük bir yara olduğu Meram’da bu çalışmaları sessiz ve sedasız bir şekilde ve yüzde 80’ler orasında gönül alarak tamamlamak her başkana nasip olmaz.

Meram’a yapılan proje ve yatırımları görmemek için insanın kör olması gerekir. Ancak sadece Hak’ın rızasını ve Meram Halkının sevgisini kendisine azık olarak alarak yola çıkan Fatma Toru, daha büyük projelerin ve yatırımların yapılması adına ekibiyle birlikte çırpınıp durmaktadır.

Halkımız kendisini düşünerek ve kendisinin rahatı için çalışanları unutmayacaktır. Yolunuz ve bahtınız açık olsun, başarılarınız daim olsun Fatma Toru hanımefendi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR