Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Mazbatalar hayırlı olsun

Mazbatalar hayırlı olsun

1 Kasım seçimlerinde ilimizi Meclis’te temsil etme hakkı kazanan Ak Parti’den 12, CHP ve MHP’den birer olmak üzere 14 milletvekili  Konya Adliyesi’nde dün düzenlenen bir törenle mazbatalarını aldılar.

Kalabalık bir davetli gurubunun katıldığı mazbata töreninde tatlı bir heyecan ve sevinç vardı. İl Seçim İşleri Müdürü Ahmet Kiraz’ın kutlama konuşması ile başlayan törende, Ahmet Kiraz’ın CHP’nin aldığı oyu söylemeyi  unutulmasının  ardından CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un hatırlatması ile  CHP’nin aldığı oyu söylemesi salonda gülüşmelere neden oldu.

Ak Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan’ın  anne ve babası ile bazı yakın akrabaları ile mazbata törenine gelmesi, yine Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız’ın da ilk defa eşi ile birlikte görüntülenmesi dikkat çeken detaylardı.

Mazbata töreninde en çok alkış alan, Konya’nın çiçeği burnunda milletvekili Ömer Ünal’ın heyecanı da dikkatlerden kaçmadı. Uzunca bir uğraş sonucunda mutlu sona erişen Ömer Ünal’ın gözleri parlıyordu.

Vali Muammer Erol, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve Ak Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Fatma Toru, Mehmet Hançerli, Uğur İbrahim Altay’ın da    katıldığı mazbata töreninde çok sayıda hakim ve savcıda bulundu. Adliye Sarayı Konferans Salonunda oturacak yer bulamayan davetliler programı ayakta seyretmek zorunda kaldı.

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’nın mazereti nedeniyle önceden mazbatasını aldığı söylendi. Önümüzdeki dört yılda Konya’mızı temsil edecek olan bütün milletvekillerimize hayırlı olmasını diler, başarılı bir dönem geçmesini niyaz ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR