Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Konya sevdalısı Ziya Altunyaldız

Konya sevdalısı Ziya Altunyaldız

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı iken görevinden ayrılarak Ak Parti milletvekili aday adayı olan Ziya Altunyaldız, 26 yıllık tecrübe ve birikimini önce Konya daha sonra ülke çıkarları için değerlendirmeyi düşündüğünü söyledi.

Dün gazetemizi ziyaret eden Altunyaldız, siyasette tecrübe ve deneyimin önemli olduğunu söyledi. Mütevazı, kişilikli, bilgi birikimi dolu ve güler yüzlü biri olarak dikkat çeken Altunyaldız’ın, bir Konya sevdalısı olduğunu biliyor muydunuz?

Ankara’da görev yaptığı sırada Konya ile ilgili projelerde ve toplantılarda görmeye alıştığımız Ziya Altunyaldız, Konya’nın yabancısı olmadığını, sorunlarını bildiğini, bunları çözmeye ve Konyalıya yardımcı olmaya gayret göstereceğini söylerken gözleri ışıldıyordu.

Kendisi ile yaptığımız sohbette, “Ülkemin ortak geleceğine,  yeni Türkiye'nin inşasına Cenabı Hakk'ın bu güne kadar bize devletimizin ve ülkemizin değişik kademelerinde fırsat verdiği hizmet tecrübesi ve birikimiyle siyasi alanda hizmet etmek tecrübemi, birikimimi değere dönüştürmek ve milletime hizmet etmek suretiyle bir nefer olarak AK Parti'ye katılmış ve aday adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum. AK Parti karar organları uygun görür ve inşallah adaylığımız kesinleşirse milletimizin teveccühüyle ülkemize siyaset alanında hizmet etmek gayesi ve arzusundayım” diyecek kadar da alçakgönüllü idi.

Konya’nın Ziya Altunyaldız gibi misyonu ve vizyonu olan kişilere ihtiyacı vardır. Bundan önce yaptıkları hizmetlerin bundan sonrada yapacağı hizmetlere referans olacağını düşünüyorum. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR