Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Konya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

Konya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

AK Parti, kurulduğu tarihten beri girdiği her seçimde, Konya 'dan Türkiye ortalamasının üzerinde oy almayı başardı. 2002'de Türkiye genelindeki AK Parti'nin oyu 34,4 iken Konya 'daki oran yüzde 54'e ulaşmıştı. Bu tablo yapılan diğer bütün seçimlerde ise değişmedi.

24 Haziran seçimlerinde de Konya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'na Türkiye genelinin üzerinde oy verdi. Yüzde 52,6 ile Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan Bursa'dan yüzde 70.53  oy almayı başardı. Cumhur İttifakı'ndaki tablo da aynıydı.

Her seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakına destek veren Konyalılar şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya’ya geleceği günü iple çekmektedir.Gelişen Türkiye’nin büyük liderini tekrar Konya’da görmek isteyen Konyalıları şimdiden derin bir heyecan sardı.

Yarın bir seçim olsa yine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti’ye oy verecek olan Konyalılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşekkür ziyaretinde de yeni müjdeler beklemektedir.17 Yıldır yapılan eserlere ek yeni devasa eserlerin müjdesini beleyen Konyalılar,Cumhur’un başıyla buluşacakları günü sabırsızlıkla bekliyor.

Özellikle son yıllarda ülke gündemini sürekli meşgul eden yerli otomobil üretim yeri ile ilgili olarak Konya’nın seçilmesinin yanı sıra, yeni çevre yolunun da bir an önce bitirilmesini isteyen Konyalılar, istihdamı artıracask projeler de bekliyor.

Konyalılarla sohbet edip son seçim sonuçları nedeniyle teşekkür edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halkla sohbet edecek ve onların isteklerini de dinleyecek.Her zaman halkın içinde birisi olan Erdoğan, Konya’da sürpriz bazı ziyaretlerde yapabileceği ifade ediliyor.

Konya’nın en yeni projelerinden birisi olan ve Konya trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan metro projesi, Konya otogarının Aksaray yoluna taşınması ve Konya’ya bir teknoloji kenti oluşturulması gibi projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan müjde beklemekteyiz.

Sosyal konut hamlesinin Konya’da daha çok arttırılmasını, millet bahçesinin bir an önca hayata geçirilmesini ve cephanelik yöresinde yeni ve modern bir yeni kent kurulması da isteklerimiz arasında. Konya büyük eserlere ve yatırımlara hazırıdr ve bunu çoktan hak etmiştir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR