Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

HDP niyetini belli etti

HDP niyetini belli etti

7 Haziran seçimleri öncesinde meydanlarda oy isteyen ve Türkiye partisi olduğu iddiasında bulunan HDP ve onun yönetici kadrosu asla iyi niyetli değildir. Yaptıkları mücadeleyi hürriyet ve haklar mücadelesi şeklinde gösterip kendilerince büyük Kürdistan mücadelesi yapmaktalar.

Son olarak Suruç ilçesinde meydana gelen vahşi olayın ardından, herkesin kendi güvenliğini kurması gerektiğini söylemeye kadar işi vardırdılar. Burası Türkiye Cumhuriyeti’dir. Türkiye Cumhuriyeti’nin de bir anayasası vardır.

Bu ülkede yaşayan herkes bu anayasaya uymak zorundadır. Seçim meydanlarında verilen ılımlı mesajların yerini şimdi çığırtkanlık mesajları almaya başladı. Doğu ve güneydoğudaki hemen her olayda kendisine pay çıkartan HDP, asıl niyetini de göstermiş oldu böylece.

Seçimden önce mağdur politikasına sığınan HDP, şimdi de Suruç’taki olayı bahane ederek mağdur politikasına sığınmaya çalışmaktadır. Ancak vatandaşlar her şeyin bilincindedir. Yaşanan vahşi olayın bir terör olayı olduğunu idrak etmektedir.

Vatandaşların provokasyonlara pirim vermeyerek ülkemizin birlik ve beraberliği için elele ve gönül gönüle bu zor günleri atlatacağına inanıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR