Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Hainler iş başında

Hainler iş başında

Başta kahraman emniyet güçlerimiz olmak üzere hedef gözetmeksizin terör olayları devam ediyor. Hakkari Dağlıca’da askerlere düzenlenen hain mayınlı saldırının acısı içimizi yakmaya devam ediyor.

Adı hangi harfle başlarsa başlasın terör örgütlerine artık milletçe tepki koyma zamanı geldi de geçiyor bile. 7 Temmuz tarihinden bu yana 96 kişiyi şehit verdik. Yani iki ayda bu kadar şehide hangi vicdan dayanır?

Artık kalleşçe pusularla askerimiz ve polisimizi şehit edenler, normal vatandaşlara ateş etmekten kaçınmayanlar, bölge halkını ve esnafını sindirmeye çalışanlara ‘dur’ demenin zamanı gelmiştir.

Vicdan ve merhametin kırıntısını taşımayanlar, bunların içerideki ve siyasi arenadaki temsilcilerine gereken ders verilmelidir. Hangi taşın altını kaldırırsanız bunlar çıkmaktadır. Yaralılarını taşırlar, ölülerine omuz verirler ve gerektiğinde lojistik malzemelerini taşırlar. Bir de her aybaşı devletten vekil maaşı alırlar. İçime sindiremiyorum bunları.

Amaçlarının vatandaşları korku sarmalı içine almak olan teröristler, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Bu devlet, bu yüce millet buna izin vermeyecektir. Hainler amaçlarına ulaşamayacaktır.

Vatandaş üzerindeki toprağı atarak, ellerine Türk Bayrağı’nı alarak tepkisini ortaya koymalıdır. Hainlerden korkulmadığını, aksine birlik ve beraberliğimizin daha da kenetlendiğini onlara göstermeliyiz.

İnanıyorum ki, TSK ve emniyet, gerekenleri fazlası ile yaparak, şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacaktır. Hainlere ve onların işbirlikçilerine gerekli ders en acı şekilde verilecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR