Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Hain terör işbaşındaydı

Hain terör işbaşındaydı

20 Temmuz’dan bu yana durmak bilmeyen ve yurdun dört bir tarafında kan akıtmaya devam eden terör, dün de Türkiye’nin Başkentinde yine kanlı bir şekilde ortaya çıktı. Barış mitingine yapılan bombalı saldırı da şu ana kadar  86 vatandaşımız hayatını kaybetti, yüzlerce de yaralı var.

30 yıldır sürmekte olan ve insanımızı patlama noktasına getiren hain terör saldırıları, Türkiye’nin ortasında hem de haince , kalleşçe ortaya çıktı. Gencecik kişiler bu hayattan hain eller tarafından kopartılarak toprağa düşürüldü.

Gencecik insanlar kolay yetişmiyor. Bir evladın nasıl yetiştiğini ve ne şartlar altında yetiştiğini bilmeyen ipleri dışarıda bu terör örgütleri, gözlerini kırpmadan öldürüyorlar. Emekle ve büyük bir zahmetle yetişen insanlarımız ya kurşuna ya da bombaya kurban gidiyor.

Dün Ankara’da hayattan haince kopartılan bu  86  canın hayalleri, gelecekle umutları mahvoldu. Ailelere özellikle de anne ve babaların yürekleri yandı. Evli olanların eş ve çocukları büyük bir boşluğa düştü.

Artık terör sorununa el koymak yerine yürek koymalıdır diyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde teröre amacına ulaşamıyacağı, bizleri yıldıramayacağı gösterilmelidir. Çünkü zaman bir olma, iri olma ve diri olma zamanıdır.

Ankara’daki Barış mitingi esnasında patlayan hain bombada hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize de sabır ve başsağlığı dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR