Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

FETÖ’den sonra PKK’da yok edilmelidir.

FETÖ’den sonra PKK’da yok edilmelidir.

Türk toplumu olarak üzerimizde bulunan büyük gerilimlerin ardından yaşanan 15 Temmuz askeri kalkışması ile  üzerimizde bulunan “bana ne” ciliği atmış ve unutulan değerlerimize toplum olarak sahip çıkmanın büyük birlikteliğini yaşamış olduk.

 

Ülke genelinde oluşan siyasal ve toplumsal uzlaşmayı bu sefer de bölücü hain terör örgütü PKK için hayata geçirmeliyiz. Ağızlarının suyunu akıtarak izledikleri 15 Temmuz askeri kalkışmanın başarısızlığının ardından  adeta kuduran bölücü terör örgütü, şimdi asker, polis, sivil demeden yurdun dört bir tarafında insanlarımızı şehit eden eylemler yapmaktadır.

 

Sıkıntılı günlerde omuz omuza veren vatandaşların da katkısı ile bu bölücü terör örgütü  ile de mücadele için çalışılmalıdır. İçimizdeki ve dışarıdaki hainler, yaptıklarının cezasını ödemelidir. Kalleşçe ve hain pusularla insanlarımızı şehit eden bu bölücü teröristler, son çırpınışlarını yaşamaktadır.

 

Türk milleti olarak bu hain PKK’lılara karşı emniyet güçlerimizle işbirliği içerisinde mücadeleye devam etmeliyiz. En başta bunların adeta sözcülüğünü yapan Meclis’teki uzantıları ile işe başlamalı, sonra da temelli kökünü kurutmalıyız.

 

Hain FETÖ ile işbirliği içinde oldukları yargı tarafından belli olan hain PKK, artık güzel ülkemin gündemini kana bulamaktan vazgeçirilmelidir. Asker, polis ve vatandaş işbirliği ile neler yapılması gerekir acilen tedbirler alınmalıdır. Yurdun dört bir tarafına düşen acılara artık bir son verilmelidir. Bu hainler inlerinde yok edilmeli, ülkemin insanı geleceğe rahat bir şekilde bakmalıdır.

 

Sıkıntılı bir dönemde omuz omuza vermenin, birlikte olmanın keyfini hatırladığımız şu günlerde yaşanan musibetlerin hepimize ders olması  gerektiğini  bir kez daha gördük.

Herkesin kendi üzerine düşeni alması bundan sonra sen-ben, siz-biz kavgalarından uzak bu vatan topraklarında huzur içinde yaşamamız için birlikteliğimizin şart olduğu bilinciyle hareket etmesi net bir şekilde bir kez daha görülmüştür.

 

Filmin aynı, aktör ve zaman değişikliklerinin olduğu bu senaryoların artık yaşanmaması için tekrar tekrar tecrübe etmenin anlamı da yoktur. Önemli olan yaşananlardan ders almaktır. Hain FETÖ’cülerin aldıkları dersin aynısını da hain PKK’lılar için vermek gerektiğine inanıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR