Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Erken seçim öncesi CHP

Erken seçim öncesi CHP

7 Haziran seçimlerinde önseçim yaparak aday sıralamasını belirleyen CHP, 1 Kasım erken seçiminde de aynı listeyi koruyacak gibi görünüyor. Parti genel merkezi Konya için belki çok zorunlu olarak birkaç yeni isim belirleyebilir.

Ancak, daha seçim kararı almadan Yüksek Seçim Kurulu’na başvuran CHP, oradan gelecek karar ile listelerini belirlemeye çalışacaktır. Görünen o ki, iskelet listede pek fazla değişiklik gözükmüyor. Hüsnü Bozkurt yine liste başında kalacak gibi.

Koalisyon görüşmelerinde büyük bir çaba sarf eden, uyumlu bir çalışma örneği gösteren CHP, 1 Kasım seçimlerinde oylarını artırma düşüncesinde. Bununla ilgili olarak il teşkilatları çalışmalara çoktan başladı bile.

Parti içerisinde “önseçim istiyoruz” diyecekler için Yüksek Seçim Kurulu’ndan alınan karar ile önlerinin kesilmesi düşünülüyor. Böylece mevcut liste ile seçime gidilecek gibi. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı seçimde ana tema ile işleyecek olan CHP, özellikle çalışan kesimlerden oy beklentisi içinde.

Emeklinin, işçinin, çalışanın ve asgari ücretlilerin beklentilerine hitap edecek olan CHP, 1 Kasım  seçimlerinde de bu beklentilere cevap vermeye çalışacak. Ülkenin içinde bulunduğu zorlukları çözmek adına halkın karşısına çıkacak olan CHP, 1 Kasım seçimlerinde beklediğinin üzerinde oy almak düşüncesi içerisinde. Tabi bunun olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR