Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Emniyet’in bayram duyarlılığı

Emniyet’in bayram duyarlılığı

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilenler dost,akraba, anne ve baba özlemi çekenler veya ufakta olsa bir tatil yapayım diyen büyük küçük herkes yine yollara düştü. Uykusuzluk, aşırı  hız ve dikkatsizlik sonucu yine bu bayramda da bir çok ocaklara ateş düştü.

Konya Emniyet Teşkilatı başta  Konya Valisi Muammer Erol ve Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir olmak üzere bayram trafiğine çıkanlara  uyarılarda bulundular. Kendilerine hız konusunda dikkatli olmaları söylenerek çikolata ikram ettiler.

Konya Emniyet Müdürlüğü Konya’nın başka illerle bağlantısını sağlayan ana güzergahlarda gerekli tedbirleri alarak denetimlerine devam etti. Konya ve çevresinde ölümlü trafik kazaları sayısı düştü. Ancak ülke genelinde yaşanan trafik kazaları ve bu kazalarda ölen vatandaşlarımızın sayısının çok olması bayramın tadını kaçırdı.

Bayram dolayısıyla anormal derecede artan trafik yoğunluğu, beraberinde  trafik kazalarının da artmasına sebep oldu. Her ne kadar emniyet görevlileri trafiğin rahat, kazasız ve sorunsuz akması için yoğun çaba sağlarken maalesef kaza haberleri de gelmeye devam ediyor.

Bayram trafiğinin sorunsuz ve kazasız akmasını sağlayan Konya Emniyet Teşkilatına teşekkür ederim. Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in gelmesi ile birlikte yaşanan huzur iklimi Ramazan Bayramında da kendisini fazlası ile hissettirdi.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR