Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

“Dağ” gibi Konya sevgisi

“Dağ” gibi Konya sevgisi

Bazı markalar vardır, kurulduğu ve ilk defa hayata geçtiği şehrin adını duyurur. Kurulduğu şehrin bütün özelliklerini üzerinde taşır ve o markayı duyan aynı zamanda kurulduğu şehri de hemen hatırlar.

 

Konya’mızda böyle bir çok marka değerler var. Dağ Mühendislik’te inşaat sektöründe Konya’mızın adını duyuran önemli bir markadır. İnşaat işini yaptığı her yerde adeta Konya adı ile özdeşleşmiştir. Dağ Mühendislik denilince Konya’da temeli atılan bir inşaat şirketi olduğunu artık herkes biliyor.

 

Dağ Mühendislik aynı zamanda yapım kalitesi, titizliği ve ulusal düzeyde çalışmaları ile de kendi iş kolunda adeta bir ekol olma yolunda hızla ilerlemektedir. Konya’da yaptığı inşaatların ardından İstanbul’da yapmaya başladığı dev projeler ile de  son yıllarda dikkatleri üzerinde toplamaktadır.

 

Beyhekim Hastanesi yolu üzerinde yapımı bitmekte olan ve adeta yepyeni bir yaşam alanı sunan Doğaşehir konutları, Flora konutları ve İstanbul’da yapılmakta olan Tual konutları başarılı bir örnektir. Konya’da yaptıkları yatırımlarının ardından İstanbul’da da yaptıkları yatırımlarla Konyalıların gururu haline gelen Dağ Mühendislik, yeni ve uluslar arası projeler içinde gün saymaktadır.

 

Konya’nın markası olmak adına yoğun bir çalışma temposu içine giren Dağ Mühendislik çalışanları, yeni yaşam ve sosyal alanları insanların hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır. “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” düsturu içerisinde yeni yaşam alanları için gece gündüz çalışmaktadırlar.

 

İnşaat alanında Konya’nın markası olmak yolunda dev adımlarla ilerlemekte olan Dağ Mühendislik, Konyalılar olarakta bizlerin gururu olmaktadır. İnşaat sektörüne katkı sağlayan 348 kalem işyerlerinde çalışanların yanı sıra binlerce çalışanı ile de istihdam alanında büyük hamleler yapan Dağ Mühendislik, bundan sonraki zamanlarda adını sıkça duyuracağa benziyor. Konya sevgisi ile yaptıkları her işte başarılı olan Dağ Mühendisliğe başarılar dilerim

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR