Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun

Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun

Yine 29 Ekim ve yine insanın içini huzur kaplıyor. İnsana yakışan en güzel yönetim olan Cumhuriyettir. Cumhuriyet aynı zamanda sözün millette olduğunu gösteren bir yönetim şeklidir. Türkiye olarak Ulu Önder Atatürk’ün bize emanet etmiş olduğu Cumhuriyeti korumak, kollamak, yaşatmak herkesin görevidir.

Cumhuriyet dönemi Türk milletinin her alanda çağdaş uygarlık seviyesine yükselmek için çaba sarf ettiği, bu uğurda yapılan çalışmaların gerek sosyal alanda, gerek siyasi alanda ve gerekse ekonomi alanında başarıya ulaştığı bir dönemdir. Bizlere düşen görev ise Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet bağımsız yaşamasını sağlamaktır.

Bizler açlığı, yokluğu, yoksulluğu bilen bir milletiz. Bizler  “hasta” denilen bir milletten yeni ve güçlü bir ülke çıkartmasını başaran milletiz.  Bizler için mücadele eden, bu halkın ve vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitleri, gazileri ve atalarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Kanlarını bu toprağa döken tüm gazilerimizi saygıyla ve şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Türk milleti var oldukça bu topraklar kimler tarafından nasıl işgal edilmiş olursa olsun, geçmişte düşmanlar  nasıl söküp atıldıysa vatanın bağrından gelecekte de daha fazlasını yaparak vatanı işgalden kurtarılmasını sağlayacaktır. Ülke olarak iç ve dış düşmanlara karşı her zaman hazırlıklı ve tetikteyiz.

Cumhuriyetimizin 92.yaşını ve geride bıraktığımız Cumhuriyet Bayramı'mızı yürekten kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda kutlanacak olan bayramlarının birlik ve beraberliğimizin güçlenerek daha coşkulu şekilde kutlayacağımızı ümit ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR