Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Cips paketi patladı !

Cips paketi patladı !

Gerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve gerekse 7 Haziran seçimlerinde çok güzel rol yapan bir parti, 1 Kasım seçimlerinden sonra aldığı oy oranını beğenmeyerek gerçek yüzünü göstermeye başladı. Barıştan ve kardeşlikten dem vuran bu parti, ilk iş olarak arkasındaki Türk bayrağını kaldırdı.

Gücünü milletten değil PKK’dan aldığını bile söylemekten çekinmeyen bu parti, sol oyları da alarak 1 Kasım’da kıl payı barajı aşabildi. Aşırı solun, komünist gurupların ve bazı entellerinde oylarını alan bu parti, Türk demokrasisine yatıp kalkıp dua etmelidir.

Bu parti ve onun üst düzey yetkilileri çok güzel rol yaptılar. Şimdi bu partiye oy veren entel kesime sormak lazım.Şehitlerimiz için bir kere bile cenaze törenine katılmayan, devletin geleceğine kurşun sıkan terörist hainlere şehit diyerek cenazelerinde boy gösteren bu partiye oy verirken hiç mi vicdanınız sızlamadı?

Bu devletin onlara sağladığı imkanlarla lüks evlerinde içkilerini yudumlayan adı büyük ama kendi küçük aydın kişiler ve sözde sanatçılara sormak lazım. Sizde mi arkanıza hain terör örgütünü aldınız? Sizde mi arkanızı adı bilmem ne olan ancak amacı Türkiye’nin birliğine kastetmek olan örgüte sırtınızı dayadınız?

Ancak 1 Kasım seçimlerinde cips paketi patladı. İçinin yarıdan fazlasının hava olduğu belli oldu. Yüzde 3 puanlık bir düşüş bile aslında yetmez. Bunları tarihin karanlığına ve hainler gurubuna gömmek gerekir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR